Met kerst doen wij veel qua cadeautjes. Wat veel mensen tijdens sinterklaas doen, doen wij met kerst. Voor dat ik verder vertel wil ik even duidelijk maken dat ik dit doe omdat ik het leuk vind om jullie al deze nieuwe producten te laten zien. Niet omdat ik iemand jaloers wil maken of om een showoff te zijn. Deze artikelen zijn dan ook alleen bedoelt om ook jullie kennis te laten maken met al deze nieuwe producten! Ik ben heel dankbaar voor al deze cadeautjes en voor de traditie die ik met mijn familie heb tijdens kerst.

Dat aan de kant; laten we beginnen met deel twee!

Als eerste product heb ik een super mooi palette van Kara gekregen. Het is de Kara Beauty 35 Color Eyeshadow Palette ES07 en heeft wel 35 verschillende kleuren. Wat ik het mooie vind aan dit palette is dat er mooie okergele kleuren en donker groene kleuren in zitten. Dit zijn kleuren die ik zelf nog niet in mijn collectie had zitten en hier ben ik dan ook heel blij mee. Ik heb het palette nog niet geswatched; dat doe ik pas tijdens de eerste indruk post! Stay tuned.

Daarnaast heb ik van mijn schoonzusje twee hele leuke paar sokken gekregen. Ik vind gekke sokken enorm leuk en dit vind ik ook zeker een gaaf kerstcadeau. Het zijn sokken van Happy Socks. Het ene paar is grijs met verschillende kleuren rozen er op, deze vind ik heel gaaf omdat de rozen zelf ook nog verschillende kleurtjes hebben. Het andere paar is rood met donker en lichtblauw en heeft een panterprint. Ook deze vind ik heel gaaf. Ik vind het leuk om deze te stylen met mijn dr martens.

Van mijn schoonmoeder heb ik een heel mooi setje kaarsen gekregen. Een witte, beton grijze en een bordeaux rode. En een heel mooi bronzen plateau om ze op te zetten. Ik ben daar heel blij mee omdat ik dat plateau ook kan gebruiken om bijvoorbeeld sieraden op te leggen voor een mooie foto!

Daarnaast heb ik een wierookhouder en wierookjes gekregen! Bij mijn vriend thuis steken ze deze voortdurend aan en dan ruikt het hele huis super lekker en dit wilde ik ook graag op mijn kamer hebben. De geuren stokjes die ik gekregen heb zijn; vanilla, sandelwood, relaxing(deze ruikt naar lavendel), calming en healing. Ik zou eigenlijk niet weten waar de laatste twee naar zouden moeten ruiken maar ze ruiken wel echt heel lekker dus ik ben er wel heel blij mee. Ik vind de wierookhouder ook erg mooi omdat er olifantjes op staan en dit zijn mijn lievelingsdieren.

Dan heb ik van mijn oma een hele gave rugzak gekregen. Het is een vrij kleine zwarte vierkante rugzak met bloemen en een beestje er op. Ik vond deze heel gaaf en eigenlijk past er genoeg in dus het is ook niet storend dat hij ‘zo’ klein is. Er zitten drie vakjes in en nog een verborgen vakje die je met een rits open kan maken.

Dan last but not least! Heb ik van mijn vriend iets heel gaafs gekregen. Ik ben een hele grote volkswagen fan. En dan niet echt van de auto’s, maar vooral van de T1 en T1 (Hippy busjes!). Voor mijn verjaardag had ik al een model variant van een donker groene T1 gekregen en daar was ik al heel blij mee. Waarschijnlijk haalde hij daar de inspiratie vandaan voor dit cadeau. Het is namelijk een enorme gehaakte Volkswagen bus! In een hele mooie donker blauwe kleur. Ik ben hier echt verliefd op en vind het echt een heel lief cadeau!

Daarnaast heb ik laats voor sinterklaas en kerst samen met mijn vriendengroep wezen dobbelen. Iedereen moest twee cadeautjes kopen en zelf heb ik precies gekregen wat ik het leukste vond van alles! Alles is ongeveer in dezelfde kleur roze, dus het past allemaal leuk bij elkaar. Het eerste te pakketje is een roze bathbomb, een seriously sweet handcreme en lipblam. Alles ruikt enorm naar snoepjes, maar gelukkig niet te zoet want daar wordt ik misselijk van. Dan was het tweede pakketje ook helemaal lekker roze. Een whipped body cream en sparkling sensationbath foam shaker van de Hema in dezelfde geur. Beiden ruiken ze geweldig. Heel lekker naar rozen of zo. Ik ben altijd slecht in geuren beschrijven maar t ruikt heel lekker en rust gevend. Ik ben heel benieuwd hoe de foam shaker werkt en ben heel exited om die te proberen.

Dit was het dan! Al mijn cadeautjes en wat ben ik er super blij mee. Jullie kunnen een hele boel eerste indrukposts verwachten! Wat vinden jullie het leukste?

22 Replies to “Wat ik tijdens kerst gekregen heb N°2

  1. Wat een mooi oogschaduwpalette heb je gekregen! Wij vieren Kerst hier niet met cadeaus, maar ik deed wel aan ‘kerstsuprises’ met m’n vriendinnnen en toen kreeg ik ook een oogschaduwpalette 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *