20171117_151517

Ik kwam als eerst achter deze showercream door mijn vriend. Ik stond daar in de badkamer en dit donkergroene flesje sprong tussen alle andere uit. Ik werd opslag verliefd op de lekkere spicy vanille geur. Niet veel later haalde ik hem dan ook zelf in huis. Net op tijd gelukkig, want de halloweencollectie is al bijna weer uit de schappen verdwenen. Ondanks dat schrijf ik wel nog een review om iedereen over te halen snel nog even langs dichtstbijzijnde Lush te fietsen en deze lekkere geur mee te nemen! It’s worth it.

20171117_152304

Dit groene wonder spulletje is een showercream, wat verschild van de lush showergels. Wat ik erg gemerkt heb, is dat ik het product lastig uit het flesje haal. Ik moet erg hard knijpen om er een beetje uit te halen. Ik gebruik dit groene goedje in combinatie met een puffy douche spons waardoor deze cream lekker gaat schuimen. Hij schuimt wat minder dan mijn normale douchegel maar dit komt omdat dit een showercream is. Wat wel weer erg fijn is dat het een voedende cream is en dat hierdoor je huid na afloop erg zacht wordt. Wat ik ook gemerkt heb, is als ik ochtends gedoucht heb en middags de badkamer in loop dat deze dan helemaal naar LOM ruikt. Zo lekker!

20171117_151648

Lord of misrule bevat patchouli, zwarte peper en vanille. Dat is dan ook waar deze winterse geur vandaan komt. Ik merk dat veel mensen dit een lekkere geur vinden. Ook mannen kunnen deze shower cream gebruiken, het heeft namelijk niet een zoetig snoep geurtje zoals Snow Fairy. Natuurlijk zijn er ook mannen die willen ruiken naar een gigantische suikerspin (I see you!), maar dan is dit geurtje weer niks voor jou. Volgens Lush is dit meer een aardse geur en hier ben ik het dan ook helemaal mee eens. Dit komt, denk ik, door de patchouli waardoor deze shower cream een kruidig tintje krijgt.

 

Ben jij nou ook verliefd geworden op de heerlijke geur van Lord of Misrule maar is de shower cream al verdwenen? Lush heeft de hele winter door een bathbomb uit dezelfde geurfamilie. Dit is een hele mooie groene bal die het water een verrassende kleur geeft. Ook komt de Lush Kitchen 27 november met een Lord of Misrule Body Spray en een Lord of Misrule Solid Parfum! Opgelet, deze zijn alleen verkrijgbaar op de Engelse site en zal maar een beperkte voorraad hebben.

Lord of Misrule is diervriendelijk en kost 16,95 euro.

Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze spicy vanille geur vinden!

18 Replies to “Lord of Misrule Shower Cream

    1. Ben er achter gekomen dat als je het flesje even onder de warme kraan houdt je dan het product beter er uit krijgt, misschien een tip als je hier last van hebt bij een ander product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *