Aangezien ik dagelijks dezelfde make-up op mijn gezicht smeer, leek het mij wel leuk om hier een post over te schrijven. Ik heb een gecombineerde huid, mijn voorhoofd, neus en kin worden vaak erg vet terwijl de huid naast mijn neus erg droog is. Ben jij benieuwd welke producten ik in mijn dagelijkse routine gebruik? Lees dan deze post.

20171122_144046

Voor dat ik begin met het aanbrengen van een primer zorg ik dat mijn wenkbrauwen on point zitten. Als eerste gebruik ik de Brow This Way van Rimmel in de kleur 001 Blonde. Dit is een browgell en zorgt ervoor dat mijn eigenlijk onzichtbare wenkbrauwen tevoorschijn komen. Daarna gebruik ik poeder van de Foxus & fix eyebrow shaping kit van Revolution. Ik gebruik hier de lichtste kleur uit het pallet over mijn gehele wenkbrauw en de donkerste kleur alleen in het staartje.

20171122_142943

Als ik mijn wenkbrauwen gedaan heb begin ik met primen. Ik begin eerst met het opspuiten van een facial spray van Evian. Deze hydrateerd mijn gezicht. Daarna breng ik een primer over heel mijn gezicht. Dit is de New Baby Skin Instant Pore Eraser, deze zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag mooi blijft zitten. Dat is wel nodig met mijn vette huidje. Daarna gebruik ik de MAC studio fix in de kleur NC10, dit is een van de lichtste kleuren uit de collectie. Ik heb namelijk naast een rode, ook een erg bleke huid. Deze poeder foundation helpt mij om mijn huid een egale kleur te krijgen en de roodheid te verstoppen. Ik breng de poeder aan met een Morphe kwast.

20171122_143516

Voor dat ik begin met de contour breng ik nog even de gele poeder aan uit het Ultra Contour Palette van Revolution onder mijn ogen zodat mijn wallen wat minder opvallen. (Je moet toch iets als je weinig slaapt..) Daarna breng ik wat poeder aan net onder mijn jeukbeenderen, hiervoor gebruik ik de tweede kleur van links. Dit kun je natuurlijk ook wel zien haha. Voor het blenden van de contour gebruik ik de contour & highlight brush van Etos. Deze eindigt in een soort van puntje en hierdoor kan ik de poeder makkelijk aanbrengen en blenden.

20171122_143700

Daarna begin ik met bronzen, dit doe ik op dezelfde blek waar ik mijn contour heb aangebracht en zorg dat ik met de kwast alleen rondjes maak naar boven. Zo zorg ik ervoor dat ik er niet uit zie als een spook. Ook breng ik wat poeder aan aan de zijkanten van mijn voorhoofd. Ik gebruik hier voor de Vivid Baked Bronzer Golden Days van Revolution. Helaas heb ik deze een keer laten vallen en is hierdoor de deksel er vanaf gegaan. Voor het aanbrengen gebruik ik een onbekende kwast, ik denk dat dit een foundation kwast is van de Kruitvat of Etos.

20171122_144121

Daarna begin ik met mijn favoriete gedeelte, de highlighter! Dit is de Double Gleam extra dimension skinfinish van MAC. Ik weet nog toen ik in de MAC stond te twijfelen over welke highlighter ik zou gaan kopen, ze zijn best prijzig en ik wilde een goede beslissing maken. Een werknemer kwam mij daarom helpen en die vroeg of ik hield van een erg heftige highlighter of niet. Toen was de keuze natuurlijk snel gemaakt! Ik breng de highlighter aan met een kwastje uit een contour palette van de Primarkt. Ik gebruik deze kwast liever dan een echte highlighter brush omdat deze schuin afgesneden is en ik dit handig vind.

20171122_144237

Als laatste begin ik met de ogen. Ik begin met het ‘primen’ van mijn oogleden. Ik gebruik hiervoor de cover-up concealer van de HM. Daarna begin ik met een transitie kleur, dit is de witte kleur linksonder. Deze gebruik ik elke dag en hierdoor is deze bijna helemaal op. Weet jij een goede transitie kleur die ik kan gebruiken als deze helemaal op is? Vertel het in een reactie! Daarna gebruik ik de tweede kleur van links boven over mijn bewegend ooglid en een beetje daar boven. Als dit geblend is dip ik mijn kwast een klein beetje in de tweede kleur van rechtsonder. Dit is een erg gepigmenteerde kleur en hier heb ik maar een klein beetje van nodig. Deze breng ik aan op de rand van het bewegend ooglid zodat er diepte wordt gecreëerd. Als laatste breng ik een beetje van de glitterkleur aan (linksboven) in de hoeken van mijn ogen. Al deze kleuren komen uit de Professional Eyeshadow Palette van Revolution.

20171122_144353
 Als laatste krul ik mijn wimpers met deze rosé gouden wimperkruller (ook van de Primarkt geloof ik) en breng ik wat mascara aan. Hiervoor gebruik ik de Lash Princess Sculpted Volume Mascara van Essence. Ik vind dit een van de fijnste mascara’s die ik ooit gebruikt heb. En ik heb er al heel wat versleten. De fijnste blijft nog altijd de Better than Sex mascara van too faced, maar deze vind ik met zijn 24,50 nogal prijzig. Ik vind dit een goed alternatief.
Dit was het dan, mijn dagelijkse gezichtsroutine! Zijn er producten die je herkend? Of waren deze allemaal nieuw voor jou? Laat het weten!

24 Replies to “Mijn dagelijkse make-up look

  1. Als ik geen krultang gebruik dan staan mijn wimpers als sprietjes recht naar voren en dat vind ik zelf niet zo mooi, vandaar dat ik deze wel gebruik.

 1. Leuk om eens te zien wat anderen gebruiken. Ik ben een echte mac fan dus de meeste producten die ik gebruik zijn van mac. Denk ook uit gewoonte, maar met de tijd begin ik langzaam aan toch andere producten uit te proberen 😉

  1. Jaa, ik heb ook wel heel veel van mac. Maar het is natuurlijk vrij prijzig vandaar dat ik voor sommige producten een goedkopere, maar nog steeds erg goede, variant gebruik!

  1. Foundation heb ik ook heel lang gebruikt, maar doe dit nu steeds minder vaak. Ik zoek nog naar een goede haar routine in de ochtend, normaal doe ik er niks mee maar dat is ook zo saai.

 2. Wat ga jij goed om met make-up aanbrengen. Ik gebruik alleen een dagcreme, contour, foundation van Rituals. Een oogpotlood en soms een mascara, heb daar eigenlijk ook geen tijd voor in de ochtend haha.

 3. Mooi kleur van MAC, zo’n fijn merk is dat. Ik gebruik dagelijks niet zo heel veel, mascara en liquid liner en nude lippenstift. Ik woon in Maleisië dus foundation en poeders zweten zo van je gezicht af haha

  1. Ik vind juist de wenkbrauwen het belangrijkste van mijn routine. Maar dit kan liggen aan het feit dat als ik ze niet doe, je ze eigenlijk niet ziet..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *