Sommige mensen vinden ze afgrijselijk en sommige kopen alleen nog maar deze schoen. En ik? Ik vind ze echt geweldig. Vandaag gaan we het hebben over de Nike Air max 95 iD. Dit model is al meer dan 20 jaar op de markt en zijn in iedere ‘hypebeast’ zijn kast te vinden. Ondanks dat ik niet echt een steetstyle stijl heb vin dik deze schoenen erg leuk. Omdat ze het model al 20 jaar oud is, vind ik dat ze een beetje een vintage vibe hebben. Dit vind ik altijd wel leuk in kleren en merk nu ook dat ik dat erg leuk vind in schoenen.

IMG_20171105_150432_892

Ik heb deze schoenen weten te bemachtigen via United Wardobe. Dit is een soort Marktplaats alleen dan alleen voor kleren, schoenen en accessoires. Iedereen kan hier op een veilige manier zijn of haar ‘kledingkast’ te koop zetten. Neem je een kijkje in mijn kledingkast? Het was wel nog even twijfelen of ik deze beauty’s wel zou passen, omdat het maat 41 is en ik eigenlijk altijd maat 42 heb. Maar omdat dit Nikes zijn en ik wel vaker een maat kleiner aan kan bij Nike had ik ze toch maar bestelt. En gelukkig maar! Ik ben helemaal verliefd geworden op deze mooie sneakers.
Omdat ik ze via UW gekocht heb, heb ik er maar 110 euro voor betaald. Wat een koopje is vergeleken met de 180 euro waarvoor ze normaal over de toonbank gaan. Ik heb online bij Nike gekeken en kon deze variant eigenlijk nergens vinden, daarom denk ik dat het de gepersonaliseerde variant zijn. Je kunt deze dus alleen verkrijgen via de ‘personaliseren‘ optie. Wat ik overigens een geweldige optie vind. Zo kan je jouw eigen schoenen naar smaak ontwerpen en heb je altijd net weer wat anders dan de rest.
Wat ik ook erg fijn vind aan deze schoenen is dat ze erg lekker lopen! Het zijn Air Max en dit betekend dat ze in de zool een soort luchtbubbel hebben zitten. Dit zorgt ervoor dat het net lijkt alsof je op wolken loopt. Ik zou hier zeker de hele dag op kunnen lopen. Ook vind ik het fijn dat deze schoenen lekker warm zijn. Hierdoor heb ik geen koude voetjes (zeg ik met maat 42..) meer in de winter. Wel denk ik dat dit een stoorzender kan zijn in de zomer, maar dat is een zorg voor later.
Wat vind jij van deze speciale schoen?

34 Replies to “Nike Air Max 95 iD

    1. Wat leuk! Ik zat te twijfelen tussen deze en een paar met roze rood, uit eindelijk toch voor deze gegaan omdat deze beter bij mijn outfits passen haha

  1. Ik zou ze zelf niet snel kopen, maar dat komt denk ik ook omdat ik de ‘geboorte’ ervan heb meegemaakt. Toen zat ik net op de middelbare school en dan voelt zoiets toch nog niet echt vintage, maar meer ‘been there, done that’. Wel heel grappig om te zien dat ze zo weer terug komen.

  2. Ik draag al jaren schoenen van Nike en vind ze heerlijk zitten en vind ze daarnaast ook wel mooi. Het enige wat ik minder vind aan jouw nieuw gescoorde paar is de kleur, maar dat is vooral omdat ik zelf veel in het bos en door de modder wandel en deze kleur bij mij al na een dag onder de bruine vegen zou zitten 😉

    1. Daar ben ik het wel mee eens! Ik doe ze dan ook alleen aan als ik weet dat ze niet vies gaan worden en ontwijk elke vorm van gras, modder of andere vieze ondergronden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *