Sinterklaas is nog niet eens het land uit en ik begin al met het zingen van kerstliedjes. Je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen! Daarom heb ik al vast een kerst verlanglijstje op gesteld! Hieruit kan je inspiratie halen als je nou echt niet weet wat je voor je moeder, bff of schoonzusje moet kopen.

1. Iets van de Lush-Kerstcollectie

Lush kerstcollectie
Foto van www.Lush.nl

Laten we dan maar beginnen met the obvious! De Lush-Kerscollectie van dit jaar! Er zijn weer heerlijke nieuwe producten uitgekomen en ik kan niet wachten hier een aantal dingen van te proberen! Snow Fairy is voor velen een terug komende favoriet, dit is een suikerzoete geur met in elk product enorm veel glitters verwerkt. Er zijn enorm veel nieuwe bathbombs, bubble bars en zeepjes uitgekomen met verschillende geuren die iedereen aanspreken. Heb je door alle verschillende producten last van keuze stress? Hier heeft Lush ook een oplossing voor; namelijk de verschillende voorverpakte cadeautjes! Dit zijn mooi verpakte dozen met verschillende bij elkaar passende producten er in. Ook handig als je niet zo goed kan inpakken (zoals ik). Houdt er wel rekening mee dat je geen bathbomb koopt voor iemand die geen bad heeft!

2. Sims 4 Honden en Katten

Sims 4 Honden en Katten
Foto van www.Origin.com

Ik speel al jaren de sims. Het is gewoon een heerlijk tijdverdrijf voor als je bijvoorbeeld een dagje thuis zit of ziek bent. Sinds kort is er een nieuwe uitbreiding namelijk De sims 4 Honden en Katten! Als je de trailer bekijkt snap je waarom deze op mijn verlanglijstje staat, de beestjes zijn gewoon zo schattig! Naast honden en katten zitten er ook vosjes en wasbeertjes in wat het alleen nog maar leuker maakt. Er is een optie om je eigen dier naar persoonlijke voorkeur te maken, zo kan je dus je eigen dieren te leven wekken in de sims! Maar je kan natuurlijk ook een knal roze poedel maken, als jij hier gelukkig van wordt 😉 De uitbreiding kost 39,99 en is te verkrijgen via Origin. Vergeet niet bij het kopen op ”kopen als cadeau” te klikken!

3. Vinyl

Sinds kort heb ik dan eindelijk mijn eigen platenspeler! Het is een enorm oude waar je nog boxen op moet aansluiten anders hoor ik er met mijn dove oortjes niet veel van. Maar desondanks ben ik er helemaal verliefd op. Maar omdat ik hem pas kort heb, heb ik er nog niet zo veel platen voor. Het lijkt me dan ook super leuk om wat platen te krijgen. Deze zijn voor 2 euro te koop bij elke tweedehands winkel, maar als je voor een specifieke artiest gaat dan lopen de prijzen wat op. Een normale plaat met twee kanten kost tussen de 30 en 40 euro. Dit is trouwens een cadeautje dat leuk kan zijn voor iedereen, en niet alleen voor mensen met een platenspeler!

4. Cards Against Humanity

Cards Against Humanity
Foto van Bol.com

Dit hillarische kaartspelletje wordt eigenlijk het best beschreven door bol.com

”Dit spel is een feestspel voor verschrikkelijke mensen. In tegenstelling tot alle andere kaartspellen die je ooit gespeeld hebt, is Cards Against Humanity net zo slecht en awkward als al jouw vrienden.”

Het is een vrij simpel spel. Elke ronde stelt een speler een vraag van een zwarte kaart. De anders spelers antwoorden hierop met hun grappiste witte kaart. Dan wordt er door de speler die de zwarte kaart heeft bepaald welke het grappigst is en deze krijgt een punt.
Let op! Dit spel is alleen nog maar in het Engels te verkrijgen en bevat wat ‘volwassen’ woorden. Het wordt dan ook aangeraden dit spel pas te spelen vanaf 17 jaar. Je kan dit spel hier gratis downloaden, uitprinten en uitknippen. Maar dit is een hoop werk en misschien wat minder leuk om te krijgen. Het spel kost ongeveer 35 euro en is te koop op bol.com.

5. Tony Chocolony

Tony Chocoloney

Wie houdt er nou niet van een lekker stukje chocolade! Zeker deze duurzame variant van Tony vind ik hemels. Er zijn allemaal verschillende smaken van Melk tot Donker Melk Pretzel Toffee tot Wit Framboos Knettersuiker. Voor iedereen wat dus! Het is natuurlijk ook leuk om een eigen wikkel te maken, dit doe je hier. Wat vinden jullie van mijn wikkel 😉 Het kost 5,16 euro om er eentje te maken en de bestelkosten zijn 2,50 euro. Ze zijn wel binnen een dag bezorgt, dus erg handig als je weer veel te laat bent met bestellen.

6. Anastasia Subculture Eye Shadow Palette

anastasia beverlyhills
Foto van www.anastasiabeverlyhills.com

Dit lijstje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de nodige make-up artikelen. Dit palette is misschien minder bekend dan zijn zusje het Anastasia Renaissance Eye Shadow Palette maar niet van mindere kwaliteit! Deze mooie kleuren heb ik nog niet in mijn stash zitten en lijken me erg mooi om tijdens de feestdagen te gebruiken. Ze zouden ook mooi staan bij mijn groene jurk die ik (in de Black Friday sale of course) gekocht heb. Dit palette is prijzig met zijn 43 euro maar het is zeker zijn geld waard. Anastasia is een betrouwbaar merk met mooie en goede producten. Wil je toch liever wat minder geld uitgeven? Ik heb mooie dupes gevonden in een post van een Engelse/Amerikaanse blogger, klik hier voor de post.

7. Bullet Journal

Bulletjournal
Foto van store.bulletjournal.com

Eerder dit jaar ben ik al begonnen aan een Bullet Journal. Dit deed ik in een oud notitie boekje met lijtjes-papier en was eigenlijk helemaal niet handig. Ik ben hier dan ook snel mee gestopt. Laatst heb ik een aantal mooie pakketten met stiften gekregen en deze gebruik ik momenteel nergens voor. Het lijkt me erg leuk om het ‘Bullet Journallen’ weer op te pakken en deze mooi stiften te gebruiken. Even in het kort: een Bullet Journal is een leeg schrift met puntjes-papier. Het is een handige agenda voor mensen die veel lijstjes maken en graag creatief bezig zijn. De officiële Bullet Journal is te verkrijgen voor 22 euro maar er zijn ook goedkopere varianten te vinden.

8. Gezicht Exfoliator

gezicht exfoliator
Foto van silkn.eu

Dit klinkt misschien een beetje als een horror machine, maar niks is minder waar! Dit apparaatje zorgt voor een grondige reiniging van het gezicht. Het haalt dode huidcellen weg en verwijderd lastige mee-eters van het gezicht. Ik denk dat dit ideaal is om te doen voor dat je een maskertje op doet. Let wel op! Als je een erg gevoelig gezicht hebt weet ik niet of dit iets voor jou is, maar probeer het zeker uit.

9. Polaroid Snap Instant Camera

polaroid
Foto van bol.com

Dan zijn we bij het laatste (en duurste) product van dit lijstje aangekomen. Graag zou ik een camera willen, deze heb ik namelijk niet en maak nu nog al mijn foto’s met mijn mobiel. Wat niet echt een probleem is omdat mijn camera erg goed is, maar het is toch wat minder professioneel. Deze camera lijkt mij ideaal omdat het een Polaroid camera is. Dit betekend dat je de foto’s meteen kan afdrukken en dus instant een foto hebt! Maar wat nou het fijne is aan deze camera is dat hij ook ruimte heeft voor een sd-kaartje (deze zit er overigs niet bij inbegrepen) waardoor je de gemaakte foto’s ook digitaal kan gebruiken. De camera kost 199.99 euro.

Nou dit was het dan al weer! Wat lijkt jou leuk om te krijgen en wat vind jij vooral leuk om te geven?

Ben jij benieuwd wat mijn vriend op zijn verlanglijstje heeft staan? Klik dan hier.

 

23 Replies to “All I want for Christmas is…

  1. Leuk die camera, alleen wel een beetje prijzig. Ik denk dat je dit product een aantal keer flink gaat gebruiken en erna niet zoveel meer mee doet. Geef mij maar een echte camera;) ow en als we het dan toch hebben over verlanglijstjes dan zou ik best een reep van Tony Chocolony lusten!

    1. Er zijn wel veel producten die je onder de douche ook kan gebruiken, maar ik snap wel wat je bedoelt. Ik weet ook niet of ik die veel zou gebruiken, ik denk dat ik hem vaak zou vergeten maar denk dat het wel fijn is.

    1. Wat leuk! Platenspelers zijn weer helemaal in maar vind het altijd leuk om iemand te vinden die er ook eentje heeft. Waar luister jij veel naar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *