Voor vrouwen shoppen is natuurlijk net eventjes wat makkelijker dan voor mannen. Daarom heb ik mijn vriend uitgehoord over wat hij graag zou willen voor kerst. Hier kan je inspiratie uithalen voor een cadeautje voor je vriend, die oom die je eigenlijk niet zo goed kent of je opa die alles al heeft.

1. Scheerspullen

Je kan er niet omheen, elke man scheert. Het is tegenwoordig een trend om een mooie volle baard te laten staan, maar niet elke vriendin vind dit mooi. Geef hem een stiekeme hint met een mooi scheerpakketje. Hierin zit bijvoorbeeld een scheerkwast en lekker ruikende scheerschuim en parfum. Zo scheert iedere man in stijl! Je kunt dit kitje bijvoorbeeld kopen op manandschaving maar je kunt hem natuurlijk ook zelf samenstellen!

2. Baardverzorgingsspullen
Vind je een baard nou wel helemaal hip? Of heb ken je iemand die eigenlijk altijd met een wilde baard rondloopt en je wilt hier wat aan doen. Dan zijn baardverzorgingsspullen ook erg leuk om te geven. Geef hem bijvoorbeeld baardolie, een mooi houten kammetje of baardbalm (hiermee kan een baard in model worden gebracht).

3. Woodcarve kit

Wat ook een erg gaaf cadeau is is een woodcarve kit. Woodcarve kent iedereen wel. Dit is mooie figuurtjes snijden uit hout met een hiervoor speciaal ontworpen mesje. Het perfecte cadeau voor iemand die veel met zijn handen doet. Misschien niet iets wat je aan je onhandige neefje wilt geven, want dan krijg jij weer de schuld dat hij, in plaats van het hout, zichzelf in een houten paartje heeft veranderd. Je kan een kit bijvoorbeeld bestellen op Modelcraft, let wel op. Dit is een Engelse site dus het kan wat langer duren voor dat het product binnen is.

4. Gereedschap
Help mijn man is klusser… Dan geef je hem niet op voor dat tv-programma, dan geef je hem goed gereedschap! Het liefst nog met een mooie gravering in het handvat. Zo is het niet meer een snel gekocht cadeautje, maar iets waar je echt over na hebt gedacht. Je kan bijvoorbeeld zijn naam in het handvat laten graveren, maar ook jou naam of iets anders leuks.

5. Goed boek
Veel mannen houden er stiekem van om een goed boek te lezen. Als ik bijvoorbeeld naar mijn vader kijk heeft hij de hele collectie van Steven King in zijn boekenkast staan. Hij zou het ontzettend waarderen als ik hem een nieuw boek van King geef. Let wel op, als je vader of vriend net z’n fanaat is die van mij, dan moet je opletten dat je er niet een koopt die hij al gelezen heeft. Even goed in de boekenkast neuzen dus! Het is ook erg leuk om een boek te geven dat te maken heeft met zijn hobby, houdt hij bijvoorbeeld van koken, dan is een boek vol recepten natuurlijk hartstikke leuk om te geven. Bijvoorbeeld dit kookboek over allerlei verschillende hamburgers, wedden dat hij die nog niet heeft!

6. Zoetsappige cadeautjes
Kerst is natuurlijk ook laten zien dat je van elkaar houdt. Geef bijvoorbeeld een shirt met daarop de cover van jullie favoriete liedje. Een fotomozaïek doet het ook altijd erg goed. Dit is een foto gemaakt uit allemaal kleine fotootjes. Dit is heel makkelijk online te doen en hoeft niks te kosten, zo kan je het geld besteden aan bijvoorbeeld een mooie lijst om deze foto in te doen. Wat ook een leuk cadeautje kan zijn is een ring met aan de binnenkant jullie datum gegraveerd.

7. Vakantie
Iedereen is toe aan vakantie en Ryanair heeft dit helemaal door. Ze gooien met deals alsof ze de kerstman zijn op kerstavond! Wat dan heel leuk is om een trui te kopen met I ”hartje” en dan het land waar je naar op vakantie gaat. Dit geef je dan eerst en als hij er helemaal niks meer van snapt geef je de kaartjes! Wie is er nou niet blij met een leuk weekendje weg.

8. Geef al die truien is terug!

We zijn er allemaal schuldig van, het lenen van ongeveer alle truien die je vriend of broer heeft. Geef deze eens terug als cadeau. Het is budgetproof en je weet zeker dat hij ze mooi vind. Het zijn immers zijn truien!

Nou dit was het al weer, mijn vriend zijn kerstwensenlijstje. Ben je nou wel heel benieuwd geworden naar mijn wensenlijstje? Klik dan hier. Zijn jullie al vol op bezig met kerst? Of vieren jullie uitbundig sinterklaas?

38 Replies to “All Boys want for Christmas is…

  1. Ik ga voor een boek. De andere cadeaus vind ik een beetje standaard. Net als al die complete pakketten die je rond Vaderdag in het Kruidvat ziet.
    En als ik goed bij kas was dan gaf ik een vakantie. Of een weekendje weg.

  2. Handige tips, het blijft moeilijk om voor mannen iets te kopen. Meestal zeggen ze hier, ik weet niet wat ik wil. Lekker handig om dan een cadeau te verzinnen. Dus je tips zijn zeker welkom. 😉

  3. Haha, geef ‘m z’n truien terug. Dat ben ik niet van plan hoor, die hou ik lekker zelf 🙂 Boeken zijn inderdaad bijna altijd wel een succes. Zeker ook van die fotoboeken over thema’s waar ze van houden zoals James Bond verzamelboeken ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *