Het is al weer een tijd geleden dat ik deze gekocht heb, maar hij staat al tijden eenzaam in mijn kast. Vandaag besloot ik hem toch maar een kans te geven en wat werd ik aangenaam verrast! Vandaag een review over de Too Faced Melted Matte Band & Snap! Liquide Lipstick!

Allereerst wil ik het hebben over de verpakking. Deze heeft een mooie matte kleur met verschillende gouden details. Ik vind dit er mooi uit zien, maar wel een beetje goedkoop. De naam van deze lipstick is Band & Snap!, dit is een hele mooie diep rode bijna paarsachtige kleur. Het is een liquide lipstick en dit betekend dat het dus een borsteltje heeft. Deze is erg zacht en je kan hier makkelijk de lipstick mee aanbrengen. Na een laagje zit er voldoende op je lippen en ben je klaar voor vertrek! Deze lipstick is namelijk enorm gepigmenteerd.

Deze lipstick is meteen bij het aanbrengen al matt. Dit vind ik een erg mooi effect hebben en dit maakt het niet lastiger om het aan te brengen. Veel lipsticks die zeggen dat ze mat zijn blijven altijd een beetje glimmen, maar dat is bij deze totaal niet! Ook blijft hij erg lang zitten en gaat hij er niet vanaf tijdens bijvoorbeeld eten. (Ik heb het getest door lekker kfc te eten en hij bleef mooi zitten na dat ik kipfingers op had!)

De lipstick is ongeveer 19 euro bij de Sephora. Dit vind ik niet duur voor een lipstick waarbij je maar een laagje nodig hebt, een matte finish heeft en de hele dag blijft zitten! Waar je wel mee moet uitkijken is de verzend kosten, het is namelijk 10 euro om deze lipstick naar Nederland te verzenden.

Wat ik ook nog even wilde vermelden is dat deze lipstick van Too Faced dierproefvrij en vegetarisch!

28 Replies to “Too Faced Melted Matte Band & Snap! Liquide Lipstick Review

  1. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, mijn complimenten. Ik gebruik eerlijk gezegd weinig lipstick, maar ik weet nog dat ik ‘ vroeger’ haha zeg twintig jaar terug van die lipstick had ook met een borstel en dan deed je daar een laag overheen en die bleef echt een heel dag zitten, ik vond dit echt ideaal. Wel grappig dat je een nieuw product eigenlijk nog zo lang kan laten liggen in je kast. Ik had hem denk ik meteen open gemaakt bij aankomt 🙂

  2. De prijs valt inderdaad mee voor de kwaliteit die je krijgt, enkel de verzendkosten zouden me tegenhouden deze te bestellen. Misschien neem ik hem eens mee wanneer ik in een Sephora ben.

    Ilona

  3. Leuke blog en Too Faced heeft altijd topproucten. Was nog niet bekend met hun matte lipstick,dus fijn om te lezen dat het makkelijk aan te brengen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *