En dan is het nog maar 20 nachtjes slapen tot kerst! De drukke maand november is eindelijk afgelopen en de feestdagen maand mag eindelijk weer beginnen. In deze (voor mij) erg drukke maand heb ik verschillende favorieten en niet zo favoriete producten gevonden.

Make-up

Paris Memories Nail Polish
Dit is een mooie bruine nagellak met een gouden glans er doorheen. Ik vind dit een erg mooi kleurtje voor de herfst.  Zeker met die glans er door heen, dit maakt het toch net wat specialer. Dit is dan ook een favoriet! Wel erg jammer dat deze nagellak wat snel afbladert. Maar ik vind het niet zo erg om vaker te lakken. Mijn nagels breker hierdoor ook een stuk minder af! Ik ben iemand die graag lange nagels heeft maar er niet graag voor betaald. Daarom heb ik besloten mijn eigen nagels mooi lang te laten groeien. Door elke dag nagellak te dragen breken je nagels een stuk minder en zo worden ze dus ook wat langer.

Vivid baked highlighter, golden lights

Deze highlighter heb ik een keertje gekregen voor mijn verjaardag geloof ik. Het is een highlighter van Revolution en deze zijn budgetproof. Hij kost namelijk maar 3,99 en is te koop bij de etos. Sinds ik mijn MAC highlighter heb, gebruik ik eigenlijk geen andere meer maar ik besloot deze toch weer is te gebruiken. En wat werd ik weer aangenaam verrast. Als je van een heftige highlighter ben je met deze zeker aan het goede adres. Blinding the haters noemen we dat! Ik gebruik deze vooral als ik weinig tijd heb en er toch goed uit wil zien. Deze highlighter is dan ook zeker een favoriet!

Etos Color Care Moisturizing Lipstick Intense Color, Sensual Nude

Deze lipstick heeft een erg mooi nude kleurtje. Ook deze heb ik een keer van iemand gekregen, ik vond hem eigenlijk niet mooi omdat ik hem te nude voor mij vond. Ik met mijn sneeuwwitje huid vond hem iets te licht! Maar nu ik hem weer op gedaan heb valt het wel weer mee, misschien was ik dan toch bruiner geworden in de zomer. Zeker in de winter vind ik dit een fijne lipstick want, zoals de naam al zegt, is het een moisturizing lipstick. Ook deze mooie lipstick is een favoriet!

Bad en douche producten

Lord of Misrule 

Lord of Misrule mag natuurlijk niet ontbreken tussen de favorieten! Deze lekker ruikende shower cream zorgt ervoor dat ik en mijn hele badkamer naar vanille en patchouli! In mijn review had ik vermeld dat ik het jammer vond dat deze moeilijk uit het flesje komt maar hier heb ik wat op gevonden. Als je het flesje een tijdje onder warm water houdt dan wordt de (cacao)boter die er in zit wat zachter en komt het makkelijker uit het flesje! Ben je ondertussen benieuwd geworden naar mijn review? Klik dan hier.

Eten en drinken
Lord Nelson – Bosvruchten thee

 Nu het weer kouder begint te worden begin ik weer lekker met thee drinken! Wij hebben een enorme hoeveelheid thee in huis maar ik merk dat ik toch de hele tijd dezelfde thee drink. Dit is een lekkere zoete thee, zeker als je hem combineert met een beetje honing! Maar gebruik hier niet te veel van want anders vind ik het te zoet worden. Een lekker drankje voor de koude dagen en het is toch net wat gezonder dan chocomelk. Behalve dan als je er echt veel honing in doet.

Pepernoten fabriek Zwarte Peper Pepernoten
Zo wat een titel! Zeg dat maar is drie keer achterelkaar zonder je te verspreken. De Pepernoten fabriek is in tegenstelling tot wat de naam doet denken geen fabriek maar gewoon een winkel. Toen ik in deze winkel was leek het mij leuk een zakje mee te nemen voor mijn vriend. Deze houdt van lekker heet eten dus ik had gevraagd om een zakje met peper er in. Toen ik ze eenmaal aan hem liet proeven vond hij ze helemaal niet lekker en ik was erg teleurgesteld. Maar toen ik ze zelf proefde snapte ik hem. Ze zijn helemaal niet heet en smaken dan ook niet naar de chili pepers die ik bedoelde! Ik had er helemaal niet over nagedacht dat er natuurlijk ook zwarte pepers zijn, wat iets logischer is als je nadenkt over pepernoten.. Wat een miskoop! De pepernoten smaken overigs naar een grote hap nootmuskaat wat dus ook niet lekker is als je wel van zwarte peper houdt. Daarom zijn deze goedbedoelde pepernootjes een niet zo favoriet.

Muziek

Toxic – Britney Spears
Wat een heerlijk nummer is dit! Een lekkere meezinger voor een dramaqueen zo als ik. Ik kwam dit nummer tegen door een ander nummer van Britney namelijk …Baby one more time. Ook een weer een geweldig nummer. Ik vind de meeste nummers van haar wat rustig en luister daarom eigenlijk alleen maar naar deze twee (en Oops I did it again). Ik vind deze nummers zo vet omdat ze zo anders is, er wordt veel gebruik gemaakt van gekke elektronische geluiden en dit geeft het nummer een extra gek sfeertje. Zeker een favoriet dus!

Rich Girl – Daryl Hall & John Oates
Toen ik dit nummer voor de eerste keer hoorden vond ik het al geweldig. Weer een lekker meezing nummer, de tekst is namelijk helemaal niet moeilijk en het wordt door een man gezongen wat het voor mij makkelijker maakt om nog een beetje fatsoenlijk te klinken. Dit maakt het nummer ook zeker een favoriet. Je kan deze namen trouwens herkennen aan het nummer maneater dat ook van hun is. Nog een leuk feitje; de ‘rich girl’ waar ze over zingen, is helemaal geen meisje maar gewoon een jongen.

Dit waren ze dan alweer! Mijn november favorieten en minder favorieten. Wat vinden jullie van deze rubiek?

32 Replies to “Mijn november favorieten en niet zo favorieten

  1. Wat een leuke rubliek. Je brengt me op een idee. Ik vind over het algemeen de pepernoten van de pepernoten fabriek erg lekker maar deze variant lijkt me niet zo dus bedankt voor het melden hahaha en ja Britney, ik kan ook alles mee zingen hoor!

  2. Ik heb a.s. weekend een shopdag gepland en ik ga zeker de highlighter kopen! Voor de feestdagen wil ik wel een beetje heftige versie. Ook ga ik zeker even langs de Lush! Ik ben dop op Lush en deze showergel klinkt super.

  3. De highlighter van revolution, de etos lipstick en de shower cream van Lush.Wat een heerlijke producten allemaal. ik zou ze zeker ook op mijn favorieten lijstje hebben gezet. De thee van lord nelson drink ik tegenwoordig ook maar dan de groene thee variant. Werkt super als je even een zen momentje nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *