In de Black Friday sale heb ik deze twee leuke nagellakjes weten te bemachtigen. Naast een jurkje het enigste wat ik gekocht heb dus ik heb het nog best netjes gehouden dit jaar, al zeg ik het zelf. Het zijn nagellakjes van Catrice Cosmetics en de wat bruin-paarsige heet de Chrome Infusion 04 Unexpected Road en de meer zilver-paarse heet 18 Beetlejuice. Het zijn twee holografische kleuren. Dit betekend dat ze in verschillend licht verschillend lijken qua kleur.

Chrome Infusion 04 Unexpected Road

Deze mooie kleur viel mij als eerste op.  Voor de herfst/winter periode vind ik een mooie bruine nagellak altijd wel heel leuk staan. Toen ik deze voor het eerst opdeed zag hij er heel anders uit dan in de winkel. In de winkel leek hij wat meer roodbruin terwijl hij op mijn nagels wat meer paarsbruin overkomt. Maar dit maakt hem zeker niet minder mooi!

Van deze nagellak heb je zeker twee laagjes nodig, want de eerste laag is erg doorzichtig. Verder vond ik dat de nagellak gemakkelijk aangebracht kon worden, omdat er een stevig kwastje op zit. Let wel op dat je een base coat gebruikt, anders worden je nagels na verloop van tijd wat bruinig.

 

18 Beetlejuice

Omdat het 1 + 1 was zocht ik er natuurlijk nog een andere nagellak bij. Dit was ook een chromekleurtje en daarom leek het me wel leuk om deze ook te proberen. Ik vind het zelf heel erg een unicornvibe hebben, met de zilver en paarskleuren. Het is niet een kleurtje dat ik normaal zou veel zou dragen, maar het leek me toch wel leuk om te proberen. Ook van deze lak moet je weer twee misschien wel drie laagjes gebruiken voordat het er mooi opzit. Maar gelukkig droogt deze wel erg snel en dus kan je er snel een nieuw laagje op doen. Ook dit kwastje is erg breed en stevig en hiermee breng je de nagellak makkelijk aan.

Deze beloofd op de achterkant goed te blijven tot 7 dagen na aanbrengen en dit heb ik dan ook voor jullie getest. Na vijf dagen zat hij er nog even goed op als de dag van lakken, wat mij erg verbaasden. Het waren niet de duurste lakjes dus ik had verwacht dat ze wat snel zouden afbladeren. Maar dit was een vooroordeel dat al snel verworpen werd. Op de 7de dag is nog maar weinig afgebladerd, maar wel genoeg om deze opnieuw te moeten aan brengen.

Ik vind de lakjes van Catrice erg goed en ze blijven lang zitten. Ook zijn ze erg betaalbaar, ze zijn ongeveer 3 à 4 euro en ze zijn te halen bij de kruitvat. Wat vind jij van deze chrome lakjes?

Follow my blog with Bloglovin

30 Replies to “Catrice Cosmetics Nagellak18 Beetlejuice & Chrome Infusion 04 Unexpected Road Review

  1. Leuke kleurtjes! Ik zag deze ook al in de winkel, toen ik nagellak kocht voor een vriendin van me. Toen ging ik ook voor nagellak met een mooie glans erin, maar dan een bruine kleur.

  2. Het eerste kleurtje vind ik echt heel mooi, met dat duochrome effect! Het 2e is minder mijn ding, ik vind metallic zilver me echt niet staan! Ze blijven ook lekker goed zitten, heel fijn voor maar 4 euro!

  3. Ik hou van lakjes 🙂 en voor de kerst vind ik persoonlijk rood, goud en zilver toch wel echt het leukste. Tof om te zien dat deze lakjes zolang blijven zitten en ik denk dat ik straks dan ook even naar de kruidvat ga om Beetlejuice te halen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *