Deze mooi verpakte gift set is een setje van twee producten. Een Parfum en een bodylotion, ze zijn alle twee van de zelfde lijn. Namelijk Ma Vie Pour Femme. Dit is een vrij bloemige geur en hinten van roos en jasmijn. Ik zelf vind het heerlijk ruiken en ben echt verliefd op de lekkere bloemen geur. De geur is ook erg subtiel, maar wel aanwezig. Ik vind het altijd fijn als een parfum niet te sterk is.

Hugo Boss Giftset

De set komt verpakt in een mooie roze doos met subtiele gouden hints en zwarte letters. Aan de binnenkant is het karton waar de producten in zitten helemaal goud. Ik vind het prachtig! Het staat erg leuk als decoratie en ziet er echt uit als een mooi verwen cadeau.

De parfum komt in een mooi roze flesje met een mooi gouden spuitkopje. Het is een erg simpel flesje en tegenstelling tot vele andere parfumflesjes. Maar less is more zeg ik altijd. Ik vind de parfum niet te groot (het is dan ook 50ml) en is hierdoor ook erg fijn om mee te nemen. De parfum ruikt vrij sterk en is zeker zonder de lotion te gebruiken.Deze is ook los te koop en kost dan ongeveer 65 euro. Dit is voor een flesje van 75 ml. Je kunt deze bijvoorbeeld kopen op bol.com

Ma Vie Hugo Boss Parfum

De body lotion komt weer in dezelfde roze verpakking en ook deze heeft wat gouden versiering. Er zit 100 ml lotion in. Het product is zelf wit en best wel dun. Zelf had ik liever gezien dat de substantie wat dikker was, maar dan was het natuurlijk meer een crème. De lotion trekt snel in en de geur komt goed tot zijn recht. Wat ik het fijnste vind is om eerst op de plekken waar ik parfum aanbreng wat lotion te doen en als dat wat is opgedroogd daar nog wat parfum te spuiten. Zo is de geur iets sterker. De body lotion is ook apart te verkrijgen en kost dan ongeveer 32 euro. Dit is voor 100 ml en je kan het kopen op bol.com.

Hugo Boss Ma Vie Bodylotion

Ik vind dit een erg fijn pakket en ben er erg blij mee. Het scheelt je ook heel veel qua kosten. De producten los kosten samen namelijk 97 euro en dit pakket kost op bol.com maar 60 euro. Veel vrouwen zullen blij zijn met deze luxe gift set van Hugo Boss.

Meer cadeau ideeën voor vrouwen? Bekijk dan deze post over mijn wishlisht voor kerst!

39 Replies to “Hugo Boss Ma Vie Pour Femme giftset Review

  1. Ziet er prachtig, luxe en heerlijk uit! Ik heb zelf een hele gevoelige huid dus ik kan vaak niet tegen dit soort bodylotions. Ik ben wel dol op parfum en lekker geuren. En is een van mijn favoriete cadeautjes om te geven tijdens de feestdagen.

  2. Ach, de naam Hugo Boss is bij mij al helemaal goed. Geen enkel iets van hen vind ik vies of lelijk, niet wat betreft kleding en niet wat betreft geuren… Mooie flacons altijd, me lovie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *