Best burgers in town’ dat beloofd het restaurant/café Sergeant Pepper. Als echte foodliefhebber moest ik dit natuurlijk even testen! Afgelopen woensdag ben ik er heen geweest. Als je binnenkomt dan heeft het meer de sfeer van een kroeg en ik voelde me daardoor nogal overdressed. Maar we werden naar het restaurant geleid en toen viel het allemaal gelukkig wel mee. Het is een mooi maar klein restaurant en het is erg gezellig ingericht.

We besloten een hoofdgerecht en een nagerecht te doen en kregen een mooie kaart op een houten blad. Wat mij meteen opviel was dat je een selfie mocht maken. Dit is een speciaal concept dat ik eigenlijk nog nergens anders gezien had dan bij bijvoorbeeld de subway. Een selfie is een burger die je helemaal zelf mag samen stellen. Je kunt kiezen uit verschillende broodjes, burgers, kazen, garnituur, saus en nog een extra topping. Zo kan je zelf de ideale burger samenstellen.

Hier kreeg ik natuurlijk enorme keuze stress van en besloot om dit niet te kiezen. Ik ging voor de maandelijkse burger. Dit was een Wagyuburger geserveerd op een zwart broodje! Dit trok zo mijn aandacht dat de keuze al snel gemaakt was. Er zat ook nog rucola, cheddar kaas en bacon op. Niet echt een ideale burger voor tijdens het afvallen, maar cheatdays moeten er ook zijn toch. Elke burger wordt geserveerd met frietjes en rauwkost. Ik vond de burger erg lekker alleen had het vlees misschien nog wel wat langer mogen bakken.

Daarna hadden we nog een nagerecht genomen. Wat leuk was aan de dessertkaart, was dat ze er eigenlijk altijd het zelfde op hebben staan. Maar steeds veranderen wat het nou precies in houdt. Zo hou je toch altijd een verrassende kaart. Ook hier kon je weer een selfie maken. Dit was dan een doorgesneden donut met verschillende bolletjes ijs en toppings. Dit vond ik zelf een beetje te veel en had gekozen voor het chocodessert.

Ik vond het eten erg lekker en het waren zeker de best burgers in town. Ook is het een leuk concept wat ze met de selfie’s doen en dat ze de kaart verrassend houden. Ben jij ondertussen benieuwd geworden? Sergeant Pepper is gevestigd in Uden aan de St jansstraat.

25 Replies to “Hotspot: Sergeant Pepper

  1. Wat leuks t je een selfie kan maken, lijkt me ideaal want dan krijg je wel een burger naar keuze. Toch begrijp ik jouw keuze helemaal,w ant ik denk dat ik die keuze stress ook zou ervaren haha.

  2. Wat een leuk concept dat je zelf je burger en dessert kunt samenstellen. Ik baal echt dat Uden voor mij een eind weg is joh! Dat zwarte brood is grappig he? Ik had het laatst ook voor het eerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *