Laatst deed ik voor het eerst mee aan een instagram winactie en heb deze tot mijn verbazing gewonnen! Gister heb ik het pakketje binnen gekregen. Het bestaat uit 2x 10 verschillende maskers van het merk Balea. Van dit merk had ik eigenlijk nog nooit gehoord, wat ook niet gek is aangezien het alleen in Duitsland te verkrijgen is. De maskers die ik gekregen heb zijn: Chai Tea Vanilla maske, Tropical Dream maske, Multimasking, Soft & Clear Anti-pickel Wärme Maske, Totes Meer Maske, Milch & Honig Maske, Reinigende Maske, Peel-off Maske, Anti-Falten Maske en Feuchtigkeits Maske. Dat zijn er nog al wat. Omdat het uit Duitsland komt is het allemaal in het Duits geschreven. Ondanks twee jaar Duitse klas snap ik er eigenlijk nog steeds niks van dus laten we alles maar even door een vertaler gooien!

Chai Tea Vanilla Maske
Verzaubert die Sinne mit orientalischem Duft – Betoverd de zintuigen met oosterse geuren.

Dit masker is een ontspannend masker voor jede Haut (elke huid). Na een zware dag zou dit een goed masker moeten zijn voor een relaxed momentje. De verzorgende formule met panthenol geeft de huid langdurig vocht. Hierdoor voelt de huid verfrist, zacht en soepel aan. Het masker heeft een oosterse en pittige geur. Dit lijkt me erg lekker ruiken omdat ik wel van wat pittigere geuren houdt.

Tropical Dream Maske
Exotischer Pflegecocktail mit Kokoswasser und ananas-Extrakt – Exotische zorgcocktail met kokosnoot water en ananasextract

Een vakantie voor de huid en zintuigen staat er op het pakje. De formule met ananasextract, kokoswater en amandelolie geeft een ontspannend en zijdezacht gevoel. Het is een zorgzaam master voor elk huidtype. Ik denk dat dit een erg lekker masker is. Ik hou heel erg van de keur van kokos en in de zomer houdt ik wel van een lekkere Pina Colada.

Multimasking Maske
Bedürfnisgerechte Pflege und Reinigung der Gesichtszonen – Passende zorg en gezichtsreiniging

Dit masker is eigenlijk twee verschillende maskers in een. Het ene pakje is groene klei en het andere pakje is roze klei. De roze klei moet op de wangen worden aangebracht en matteert en onderhoudt het gevoelige wanggedeelte met jojoba olie. Het houdt de wangen zacht en soepel. Het groene masker moet op de T-zone aangebracht worden. Het masker bevat antibacterieel salicylzuur en zorgt voor een diepe reinig van het voorhoofd, neus en kin. Overmatig huidvet wordt opgenomen en het algenextract zorgt voor een mooie, heldere tint. Dit masker is voor een normale tot gemengde huid. Ik denk dat ik zelf veel baat heb bij dit masker. Ik heb zelf erg veel last van een droge huid rondom mijn neus en wangen terwijl de rest van mijn gezicht erg droog is. Ik ben er blij met dit masker

Soft & Clear Anti-pickel Wärme Maske
Tiefenreinigende Wirkung mit Wärmeeffekt wirkt bakterienhemmend – Diep reinigend effect met een warmte-effect heeft een antibacteriële werking.

Door de formule met salicyzuur en zink ontstaat er een warm effect op het gezicht. De heldere formule zuivert de poriën en talg en gaat puistjes tegen. Overmatig vet wordt opgenomen maar droogt de huid niet uit. De poriën zien er verfijnder uit, voor een helder en zuiver uitziende huid. Dit is een masker voor een onreine huid. En heel ideaal tijdens de koude dagen! Dit leuke masker heeft namelijk een verwarmend effect, dit merk je trouwens pas na 3 minuten dus wees niet teleurgesteld als je eerst niks voelt. Dit lijkt me een fijn masker omdat ik het altijd koud heb.

Totes Meer Maske
Beugt Unreinheiten vor mit Totes Meer Schlamm – Voorkomt onzuiverheden met modder uit de dode zee.

Dit masker beloofd de huid intensief te reinigen en tegelijk te kalmeren. Voor een zuiverder en een fluweelzacht huidgevoel. Waardevolle mineralen en sporenelementen uit de dode zeemodder bevrijdt de huid van overtollig talg. Aloë Vera zorgt voor verfrissen vocht en het Kamille extract voedt en kalmeert de huid. Ook dit masker is voor een onreine huid. Het lijkt me een speciaal masker omdat het modder in zit. Dit heb ik nog nooit gezien, ben dus erg benieuwd!

Milch & Honig Maske
Pflegt die Haut geschmeidig mit Madelmilch und Akazienhonig – Voedt en maakt de huid soepel met amandelmelk en acaciahoning.

Dit masker ondersteunt het herstel van een gestreste huid. Het heeft een intensief voedend effect en hydrateert onmiddellijk de huid. De formule met amandelmelk voedt de huid en de honing houdt het vocht vast. De vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit herstellende masker is voor de gestreste huid. Zelf denk ik dit masker momenteel niet echt nodig te hebben. Wel houdt ik enorm van de geur van honing dus denk ik dat ik dit masker super lekker vind ruiken. Misschien iets voor tijdens de tentamens.

Reinigende Maske
Klärt die Haut mit weißer Tonerde und Zink – Reinigt de huid met witte klein en zink

Dit reinigingsmasker met zink verwijdert effectief huidschilfers en voorkomt onzuiverheden. De witte mineraalrijke klei absorbeert overtollig huidvet en de formule met zink gaat huidirritaties tegen. Het is een masker voor iedere huid en verfijnd de poriën. Dit lijkt me een erg fijn masker voor in de winter.

Peel-off Maske
Klärt das Hautbild und pflegt mit Hamamelis – Verduidelijkt de teint en voedt met toverhazelaar.

Uh, toverhazelaar? Ik wist niet wat dit was maar blijkbaar is het een soort struik. De struik bevat rode en gele bloemen en bloeit in de winter. Na nog wat onderzoekt blijkt dat toverhazelaar hartstikke goed is voor je huid! Het verklein de poriën en verwijdert het te veel aan talg. Ook kan het de huid verstrakken en helpt het tegen huidziekten die je huid verkleuren (zoals bijvoorbeeld acné en eczeem). Ik ben benieuwd welk van de werkingen tot uiting komt in dit masker.

Dit peel-off masker maakt de huid effectief helderder. De abrikozenextract verwijdert het opgedroogde masker, verwijdert voorzichtig dode huiddeeltjes en talgafscheidingen en verzacht de huid. De formule met panthenol kalmeert de huid en stimuleert het herstel. De Abrikozen extract en jelly rotal verfrist en stimuleert de huid.  Dit masker klinkt wat anders dan ik had verwacht bij het inlezen over toverhazelaar. Maar ik ben nog steeds erg benieuwd wat het doet. Ik hoop enorm dat het roodheid in de huid tegen gaat want dan kan dit masker nog wel eens goed van pas komen.

Anti-Falten maske
Pflegt intensiv mit Q10 und Hyalyron – Is intensief met Q10 en Hyaluron

Wat mij als eerste opvalt is dat er veel * in de tekst staat. Dit betekend dat ze hun tekst willen onderbouwen met feiten om iemand te overtuigen dat het echt werkt. Alleen maakt dit mij juist wat onzekerder over het product. Als je iemand zo moet overhalen, is het product dan wel zo goed?

Dit anti-rimpelmasker zorgt voor een strakke gezichtsbehandeling. Het masker beloofd binnen een uur een rimpel verminderend effect te hebben. De huid wordt regelmatiger en de natuurlijke lipiden van de passiebloem zorgen voor een gevoel van een soepele, goed verzorgde huid. De vitamine E ondersteunt de UV geïnduceerde omgevingsstroom van de huid. Dit is dus niet echt een masker voor mij met mijn 17jarige huidje. Daarom ga ik deze denk ik aan mijn moeder geven, misschien dat die dit graag wilt uitproberen.

Feuchtigkeits Maske
Belebt die Haut mit Thermalwasser und Meeresalgenextrakt – Stimuleert de huid met thermaal water en zeewier extract.

Dit masker zorgt voor een relaxed gevoel. Door de Lipiden van de zonnebloemolie en Sheaboter beschermt het de huid tegen uitdroging en ondersteuning van de huidbarrière. De huid word merkbaar gladder en zachter. De Vitamine Pro B5 hydrateert en kalmeert de huid en stimuleert het herstelproces. Het thermaal water is rijk aan minderalen en verfrist de huid. Dit masker is voor een droge huid. Hierdoor denk ik dat ik dit masker maar op een deel van mijn gezicht ga gebruiken. Zo kan ik de droge delen van mijn gezicht goed aanpakken terwijl de vettige delen niet nog vettiger worden.

En dat waren ze dan. Alle maskers die ik gewonnen heb van een winactie. Ik ben er heel blij mee en ben zeker benieuwd hoe alles gaat werken. Het meest enthousiast ben ik over het peel-off Maske en de Multimasking. Welke maskers lijken jou het fijnst?

36 Replies to “Eindelijk is iets gewonnen! Balea Maske

  1. Nou wat leuk zeg dat je dat gewonnen heb! ben benieuwd welke je het lekkerst gaat vinden. Leuk dat je het heb opgezocht op internet ik heb er helemaal niet bij nagedacht niet iedereen Duits kan zal volgende keer een Nederlandse vertaling erbij schrijven

  2. Leuk! Ik win best regelmatig wat (geen idee hoe?!) maar de verrassing maakt het altijd 3 keer zo leuk. Ik ben zelf vaak te lui om de tijd te nemen voor een gezichtsmasker. Zou ik eigenlijk vaker de tijd voor moeten nemen, want het kan heerlijk zijn. In mijn vorige huis had ik een bad en dan deed ik het wel voor ik in bad stapte.

  3. Wat een leuke prijs! De Tropical dream klinkt heerlijk! Ik moet eerlijk bekennen dat ik heel slecht ben op het gebied van beauty. Makeup gebruik ik alleen als ik de deur uit moet of visite krijg, wel reinig ik netjes mijn gezicht elke ochtend en avond en doe zo nu en dan een maskertje op. (zo’n drie keer per jaar.. ) Ik zou het vaker moeten doen, maar op de een of andere manier vind ik er geen rust voor, ik ga het eens bij mijn goede voornemens zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *