Beugt Unreinheiten vor mit Totes Meer Schlamm – Voorkomt onzuiverheden met modder uit de dode zee.

Dit maskertje beloofd de huid intensief te reinigen en tegelijk te kalmeren. Waardevolle mineralen uit de dode zeemodder bevrijdt de huid van overtollig talg. Aloë Vera zorgt voor verfrissend vocht en het kamille extract voedt en kalmeert de huid.

Ik was erg nieuwsgierig naar dit masker, zeker omdat mijn huid wat droog wordt tijdens de wintermaanden. Voor dat je het masker op doet moet je je huid reinigen. Dit doe ik eerst met een make up remover doekje en daarna met erg warm water. Daar gaan je poriën mooi van open staan! Ik breng het masker aan met een foundation kwast van max factor. Deze gebruik ik eigenlijk altijd, omdat je anders met je vingers je huid weer vettig maakt. Het masker heeft een wittige kleur en voelt gelijk erg vochtig. Het moet er 10 tot 15 minuten op blijven zitten dus ik zet mijn wekker op 15 minuten.

Al snel begin het masker hard te worden, het kleurt dan een aparte groene kleur. Ik had helemaal niet verwacht dat dit masker hard zou worden, omdat het een voedend masker is. Dus ik was hier best verbaasd over. Toen het er 15 minuten voorbij waren, besloot ik het er af te wassen. Dit deed ik met een washandje en warm water. Het masker ging er wat moeilijk vanaf maar met hard boenen lukte het wel.

Ik vond dit een erg fijn maskertje. Het helpt zeker bij een droge huid en het maakt je huid ook nog eens super zacht! Wel vond ik het aanbrengen met een kwast lastig. Het masker verschoof de hele tijd dus er kwamen wat plekken ‘leeg’. Maar omdat er genoeg in het pakje zat was dit geen probleem. Het masker is te koop bij de DM (dit is een drogist in Duitsland) maar je kunt het ook online bestellen. Het masker kost maar 40 cent en hiervoor krijg je er twee. Erg budget proof dus!

Benieuwd welke maskers de DM nog meer heeft? Kijk dan hier. Wat vind jij van dit moddermasker?

33 Replies to “Balea Totes Meer Maske

  1. Klinkt goed! Je hebt van die speciale kwasten om maskertjes aan te brengen. Ik heb die toen bij aliexpress besteld, is veel fijner dan een gewone kwast en dan heb je ook geen open plekken

  2. Hier was ik al benieuwd naar! Toch maar een keer halen dan, ben benieuwd of de sheet op m’n gezicht past, haha! Heb het een keertje geprobeerd maar dat wilde echt voor geen ene meter.

  3. Ik vind het wel grappig dat veel mensen in de comments praten over sheetmaskers, terwijl dat toch nergens genoemd is. Ik was naar aanleiding van je vorige artikel heel erg benieuwd naar dit masker en je hebt een fijne review geschreven! Ik ga binnenkort naar DM en dan zal ik eens even uitgebreid kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *