Verzaubert die Sinne mit orientalischem Duft – Betoverd de zintuigen met oosterse geuren.

Dit masker beloofd een zachte en soepele huid. Na een zware dag zou dit een goed masker moeten zijn voor een relaxed momentje. Ik was erg benieuwd naar dit masker omdat het de zintuigen zou betoveren. En spoiler alert, dat deed het.

Voor dat ik dit masker aanbreng maak ik mijn gezicht schoon met een heet washandje. Zo gaan mijn poriën extra openstaan. Ik breng het masker aan met een kwast van Max factor. Wat mij meteen opvalt is de geur van dit oosterse masker. Het ruikt namelijk ontzettend lekker! Het heeft een subtiele geur en voor mij ruikt het heel erg naar cakejes. I’m in love!

Het maskertje moet er ongeveer 10 tot 15 minuten op blijven zitten. Wat mij opviel is dat het masker tijdens het drogen doorzichtig word. Als het er lang genoeg op gezeten heeft moet het er worden afgehaald met een cosmetische doek. Hiervoor heb ik gewoon facial wipes gebruikt, ik denk dat ik dit namelijk het zelfde effect heeft. Het mag het niet afgewassen worden.

Na gebruik van dit masker heeft mijn gezicht een gezonde glow. Het lijkt me een goede basis voor een make up look. Zelf vond ik dit een erg fijn en enorm lekker ruikend masker. Ik zou deze alleen maar voor de geur nog een keer kopen! Dit masker is voor elk huid typen maar vooral voor een droge huid. Het is een erg voedende formule en maakt zo de huid minder droog.

Wat vind jij van dit budget proof masker van balea?

Benieuwd naar andere maskers van dit merk? Klik dan hier!

29 Replies to “Chai Tea Vanilla Maske – Balea Masker

  1. Ik ben enorm benieuwd naar de geur! Die cosmetische doeken kun je ook bij Action kopen, zijn gewoon een soort handdoekjes waarmee je make up kunt verwijderen, superfijne dingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *