Laatst lazen jullie al dat ik verliefd was geworden op de nieuwe Nike Air Max 95 (nog niet gelezen? Klik hier) maar na jaren in love te zijn met deze beautys kon ik mezelf er niet van weer houden deze te pakken te krijgen. Vandaag ga ik het hebben over de Dr Martens 1460 Smooth!

Dr Martens 1460

Kijk nou wat een prachtige schoenen! Al vijf jaar lang wacht ik op deze beautys. Ik wilde ze namelijk pas hebben als ik zeker wist dat mijn voeten waren uitgegroeid. Ze zijn namelijk nogal prijzig en je kan er erg lang over doen met inlopen. Het leek me dus niet ideaal om elk jaar een nieuw paar te moeten kopen.

Veel mensen kan het jaren duren voordat je ze hebt ingelopen. Dan praten we vooral over de 1460. De Pascals hebben wat zachter leer en deze zullen daardoor ook sneller zijn ingelopen. Het leer van de 1460 zijn heel stug en hierdoor worden ze erg moeilijk ingelopen. Maar als ze eenmaal ingelopen zijn is het leer vervormd naar jou voet en zo worden het heel fijne schoenen. Zelf wilde ik graag de originele Dr Martens, vandaar dat ik gekozen heb voor de 1460. Zelf heb ik nog geen last gehad van het probleem dat Dr Martens inlopen heet.

Wat ik wel jammer vond is dat er geen gele veters in de doos zaten. Een vriendin van mij had deze schoenen ook gekocht en heeft ze wel gekregen, maar ik ben wat rond gaan vragen en je ziet dat mensen ze vaker niet dan wel hebben. Ik vind de gele veters een mooie look geven dus deze zal ik er binnenkort bij kopen. Dit kan helaas niet via de dr martens site zelf, maar dan maar bij een andere schoenenwinkel. Dat dit dan geen martens zijn is misschien jammer, maar zelf zit ik er niet zo mee.

Wat ik ook gaaf vind staan is deze schoenen combineren met een zwarte broek en hoge sokken. Deze steken er dan een stuk boven uit en dit vind ik een stoere look geven. Maar je kan ze ook bijvoorbeeld onder een rokje dragen. Dit geeft de schoenen een wat vrouwelijkere look.

Je kan deze beautys net als mij bestellen op Dr martens.nl hier zijn de verzendkosten gratis. Maar hier kan alleen worden betaald met credit card. Als je deze niet hebt kan je natuurlijk altijd via zalando bestellen. Hou deze site dan ook goed in de gaten want ze geven vaak ruime kortingen weg op deze schoenen.

Wat vind jij van deze stoere schoen?

48 Replies to “Weer een nieuw paar schoenen? Dr martens.

  1. Een jaar of twintig geleden (Tjemig, word echt een oud wijf, haha), toen ik 13 was had ik Dr. Martens met zebraprint. Wat was ik blij met die dingen en wat liepen ze lekker! Zou wel weer een paar willen, maar de prijs houd me nog een beetje tegen.

  2. Vind ze super cool! Ik heb even getwijfeld maar heb uiteindelijk andere gekocht omdat ik inderdaad hoorde dat je ze echt goed moet inlopen en daar had ik geen zin in, hahaha. Ik vind ze voor kinderen ook super leuk. En nooit gedacht dat deze trend weer terug zou komen nadat ze mega populair waren toen ik 16 was….hihi…

  3. Wat grappig! Deze lijken echt heel erg veel op de Dr. Martens die ik in mijn middelbare school-periode had. Deze zijn denk ik alleen iets gladder, mijne waren soort ‘waxed’. Als ik had geweten dat die – zo’n 15 jaar later – weer helemaal hip zouden zijn… 😉 Maar ik vind ze dus mooi, anders had ik ze toen ook niet gekocht!

  4. Ik ga morgen kijken of ik ook zulke gave schoenen kan scoren. Weet nog dat mijn vriendin op de middelbare school Dr. Martens had (ruim 20 jaar geleden) met bloemetjes.

  5. Dr. Martens blijven gewoon te leuk, ik had ze altijd al als kind en toen ik ze niet leuk meer vond hebben ze een paar jaren carnaval overleefd. Nu wil ik wellicht nieuwe maar dan ga ik voor de vegan Dr. Martens 🙂

  6. Ik vond het vroeger echt niks, maar ik begin ze steeds meer te waarderen. Deze schoenen worden steeds leuker in mijn ogen en je kunt ze op zoveel manieren combineren. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *