Normaal ben ik niet zo van de jurkjes en rokjes, maar wanneer het kerst is, is het all in of niet. Daarom heb ik onlangs nog wat nieuwe jurkjes gekocht. Maar ik heb ook een outfit met een broek voor iedereen die het toch vervelend vind om jurkjes te dragen.

Dit zal niet de enigste foto zijn waar mijn haar een beetje gek doet.

Laat ik als eerst beginnen met de outfit die ik vanavond aan doe. Vanavond heb ik namelijk kerstborrel van mijn vriend zijn werk en aangezien dit allemaal metaalbewerkers zijn wilde ik niet te overdressed over komen. Daarom besloot ik geen hakken maar mijn nieuwe Dr. Martens aan te doen. Dit maakt de look toch wat stoerder. Het jurkje zit vol glitters en hier houdt ik enorm van. Ook de mouwen vind ik heel speciaal. Ze zijn namelijk lekker ruim en vind het een leuke toevoeging. Zo maakt het de jurk toch wat meer speciaal. De jurk zelf is lekker ruim en zo kan ik mooi mijn foodbaby verbergen! Dit vind ik toch wel heel ideaal tijdens een borrel waar ook allemaal lekkere hapjes geserveerd worden. De jurk heb ik gekocht bij de Hm en is momenteel in de sale!

Ook hier besloot mijn haar een eigen wil te hebben.

Deze outfit is eigenlijk vrij het zelfde als de andere outfit maar toch met een twist. Hier gebruik ik het jurkje als een top en daaroverheen rokje van de Lady Sting. Het rokje heeft een velvet feel en zelf vind ik dit erg mooi staan. Het ziet er toch weer even wat anders uit dan alleen een jurkje en zo kan ik het toch vaker aan.  Deze outfit kan natuurlijk ook gedragen worden met hakken, maar zelf vind ik het met de laarzen ook wel heel stoer staan. Zo is de outfit toch net weer even wat anders.

Hier had ik mijn kast open laten staan en rotzooi gemaakt.

Deze groene jurk schreeuwt voor mijn gevoel echt winter en kerst. Zelf vind ik donker groen namelijk echt een kerst kleurtje. Het is iets anders dan het rode wat je normaal ziet maar heeft toch een kerstige sfeer. Dit is helaas geen jurk waarin ik mijn foodbaby kan verstoppen maar ondanks dat hij heel strak zit vind ik het wel mooi staan. De jurk komt van de pull&bear en heb hem bij de black Friday sale gehaald voor 12 euro. Ik vind het bij deze jurk zelf mooier om er hakken onder aan te doen. Deze zijn vrij hoog maar zitten heel fijn. Dit komt omdat dit model een blokhak heeft. Deze look zou ik aanvullen met gouden details. Bijvoorbeeld een gouden ketting, armband en oorbellen. Zelf vind ik het mooi om grote hangers in te doen, dit staat vooral leuk bij een knot.

En hier heb ik de andere kast open, de foto’s gingen vandaag niet heel goed geloof ik.

Als laatste heb ik nog een wat normalere outfit met een broek. De broek geeft deze look een wat vrolijkere uitstraling door de rozen. Ik vind dit leuk staan samen met een paar hakken. Zo maakt het dit toch een wat chiquere outfit. De top heeft shimmers en hierdoor vind ik het toch een kerstige feel hebben. De top zelf is eigenlijk doorzichtig maar ik heb er een hemdje onderaan gedaan. Ik vind dit een mooi blouseje maar hij kriebelt wel enorm, ook vind ik dit een hele warme outfit. Misschien ideaal voor een kerstbbq. De top en de broek zijn beide van de hm.

30 Replies to “Mijn kerstoutfits, jurkjes, rokjes en glitters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *