Tijdens het shoppen voor kerstcadeautjes kon ik zelf natuurlijk niet achter blijven. Vandaar dat ik ook wat kleins voor mezelf gekocht heb. Het zijn een paar producten van de kruidvat, etos en de Hm. Ik laat ze in deze shoplog zien!

Als eerste ga ik vertellen over het product van de Etos. Dit is namelijk een hele gave primer. Hij komt uit de kerstcollectie en je hebt hem waarschijnlijk al vaker voorbij zien komen. Het is de Primer Golden Flakes. Hierin zitten stukjes 24 karaats goud verwerkt en je zou dus ook verwachten dat dit een heel duur product zou zijn. Maar dit valt enorm mee, hij kost namelijk maar 6,99. Deze primer beloofd je huid een mooie glow te geven en tegelijk de stevigheid en textuur van je huid te verbeteren. Ik kan niet wachten om deze mooie primer te gebruiken tijdens de kerst!

De volgende producten komen van de kruidvat. Ik moest nog een nieuwe budget proof concealer hebben. Met mijn lichte huid is dit erg lastig, ik wil namelijk een concealer die nog lichter is dan mijn foundation en dat is moeilijk als je foundation al 001 is. Maar wonder boven wonder heb ik een mooie concealer gevonden. Het is de Liquid camouflage high coverage concealer van Catrice in de kleur 005 light natural. Daarnaast had ik ook nog een nieuw wenkbrauw product nodig en hiervoor heb ik de Essence eyeborw colour & shape gel gekocht in de kleur 02 blonde. Hij ziet er een beetje uit als de goedkope versie van de anastasia brow pomade en dit sprak me erg aan. Ik ben erg benieuwd naar dit product.

Als laatste heb ik nog een paar mooie oorbellen gekocht bij de Hm. Omdat ik tunnels in mijn oren heb kan ik niet de normale oorbellen kopen die iedereen koopt, maar ik vind het wel heel mooi om hier hangers door heen te doen. Dit geeft toch een wat nettere look. Als iemand trouwens meer informatie wilt over plugs en tunnels dan moeten jullie het maar laten weten! Ik schrijf met plezier een post of een Q/A over mijn tunnels! Maar goed, even terug naar het product. Het zijn drie gouden hangers in een ovale vorm. Ik vind ze erg mooi voor kerst en ben ook heel exited om ze te proberen. Wel merk ik dat ze al niet goed in de verpakking blijven hangen dus hoop dat ze dit wel doen in mijn oren.

Wat vond jij van deze eerste mini shoplog? Zaten er nieuwe producten voor je bij?

25 Replies to “Minishoplog Kruidvat, etos en Hm

  1. Ik hoop echt dat je een review over die primer gaat schrijven, ik heb namelijk een gelijkaardige van Guerlain maar deze is stukken goedkoper dus als hij werkt schakel ik misschien wel over 😀

    Ilona

  2. Altijd fijn, ook even voor jezelf shoppen, toch? Ik ben vooral benieuwd naar die eyebrow gel, die van mij is net op. Tof met die hangers zo, daar had ik zelf nooit aan gedacht, maar waarom niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *