Tiefenreinigende Wirkung mit Wärmeeffekt wirkt bakterienhemmend – Diep reinigend effect met een warmte-effect heeft een antibacteriële werking

 Dit maskertje zou warm moeten worden op je gezicht en voor een koukleum als ik zou dat dus ideaal zijn. Naast dit heeft het ook een antibacteriële werking en verwijdert het overtollig talg. Een goed maskertje voor een vette huid. Ik was erg nieuwsgierig geworden naar dit masker en besloot het nog tijdens deze koude dagen uit te proberen.

Ik breng het masker aan met een foundation kwast van Max factor. Het eerste wat ik merk is dat dit een heel dik masker is. Het is zelfs zo dik dat ik bang begin te worden dat het een peel-off masker is en dat ik nu mijn hele kwast verpest heb. Dit is trouwens niet, het masker moet worden afgewassen met warm water. Op het gezicht heeft het masker een mooie licht blauwe kleur. Het masker mag er maar drie minuten op zitten, maar omdat de andere maskers allemaal tussen de 10 en 12 minuten zitten heb ik dit masker perrongeluk ook 10 minuten er op laten zitten.

Het masker warmt echt op en zelfs als het afgewassen is, blijf ik het warm hebben. Echt een ideaal masker voor als je het koud hebt dus! Na het gebruik van dit masker voelt mijn gezicht jammer genoeg plakkerig en vreemd aan. Ik heb het er goed afgewassen, dus het komt niet door overgebleven restjes. Ook voelt mij gezicht beetje samengetrokken. Dit komt denk ik omdat ik het masker er te lang erop heb laten zitten. Ondanks dat dit een verwarmend masker is, word mijn hartje er dus niet warm van. Mijn gezicht voelt niet fijn aan en blijft lang plakkerig.

Wat denk jij over dit verwarmende maskertje?

Benieuwd naar andere maskers van balea? Klik dan hier!

36 Replies to “Soft & Clear Anti-pickel Wärme Maske – Balea Maskertje

  1. Balea lijkt me fijn maar na jouw review… hoop dat het ligt aan de inwerktijd en niet aan het masker zelf, haha. Zou ‘m wel uit willen proberen. Aan de andere kant; niks irritanter dan een trekkerige huid…

  2. Het feit dat het maskertje lekker warm wordt klinkt wel heel lekker! Jammer dat hij voor de rest niet zo bevalt. Ik heb een enorme vette huid, dus dit zou anders echt wat voor mij zijn.

  3. Ik ben sowieso een beetje bang voor zelf verwarmende maskers, klinkt niet zoals het hoort haha. Jammer dat die tegen viel, het schijnt dat het zelf verwarmende masker van garnier wel fijn is, misschien werkt die beter voor jouw huid 🙂

  4. Ik ken deze maskertjes helemaal niet. Heb ook een redelijk vette huid en juist daarom vind ik het fijn als het daarna lekker fris aanvoelt. Ben benieuwd of het verschil maakt als je het inderdaad maar 3 minuten laat zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *