(Bijna) iedereen krijgt tijdens kerst een kerstpakket. Dit gebeurt meestal tijdens het kerstdinner, maar dit jaar kregen de thuisblijvers een cadeautje! En aangezien dit het kerstdinner van mijn vriend was, ben ik de thuis blijver! Een leuke verassing met een klein maar erg luxe cadeautje. Het was namelijk een lekkere showerfoam van Rituals.

De collectie waarvan deze showerfoamm is heet; The ritual of anahata; open your heart en is (jammer genoeg) limited editon. Deze is namelijk alleen tijdens de winter van dit jaar te verkrijgen. Volgens Rituals ‘combineert deze schuimende douchegelsensation de betoverende geur van dennen met het zoete, houtachtige aroma van rozenhout. Beide zijn een uitstekende stemmingsverbeteraar en helpen je hart, lichaam en geest te ontspannen.’ Uit de collectie heb ik de showerfoam gekregen.

Wat ben ik blij met dit product! Ik was al wat langer opzoek naar een heerlijk schuimend product en ik heb het nu eindelijk gevonden. Deze luxe showerfoam lijkt in eerste instantie een gel te zijn maar veranderd in contact met water in een heerlijk ruikende schuim! Het is een lekker zacht product waar enorm veel schuim vanaf komt. Ik ben hier heel enthousiast over omdat ik hier dus al lang naar opzoek was!

Dit is zeker een aanrader voor iedereen die vroeger zijn douche vol met bubbels wilde maken omdat die geen bad had. Of was ik de enigste die daar van droomden? Anyway, wat ook een grote plus is aan dit product is dat het er voor zorgt dat heel de badkamer naar rozenhout ruikt! Dit vind ik altijd lekker als ik daarna nog even mijn tanden kan poetsen en weg dromen bij zo ’n lekkere geur.

Dit product is dus ideaal voor iedereen die houdt van een lekkere zachte schuim met een vleug den en rozenhout! Voor deze collectie zijn onder andere een; body cream, geurkaars, geurstokjes, body mist, body scrub en badolie gemaakt. Wat ik ook heel gaaf vind is dat Rituals ook een thee heeft gemaakt voor deze collectie. Mochten iemand die hebben uitgeprobeerd; laat het weten!

Wat lijkt jou het fijnst uit deze collectie?

27 Replies to “The ritual of Anahata; heart opening showerfoam by Rituals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *