De sales zijn weer vol op aan de gang en zelfs de Lush deed deze keer uitbundig mee. Dit is de enigste korting die ze geven in heel het jaar dus ik moest natuurlijk even een slag slaan! In deze shoplog zitten dus producten van de Lush, maar ook van de bodyshop en nog een dingetje van Dr Martens. Dit heb ik weliswaar besteld maar ik wilde het toch leuk bij de log er in doen.

Laten we beginnen met de winkel waar ik het minste gekocht heb. Dit was online bij de sneakershop. Hier moet je zeker even kijken als je Dr Martens, Nikes of andere gave schoenen met flinke korting wilt kopen! Laats heb ik mijn eerste maar martens gehaald (zie hier mijn review) en deze schoenen zijn bijna helemaal van leer. Dit moet je dus goed behandelen. Daarom heb ik een potje wonderbalsem besteld. Dit is een soort vet waarmee je je Dr Martens (of andere leren schoenen) insmeert en hierdoor word het leer wat soepeler. Zo loop je ze makkelijker in en droogt het leer ook niet zo snel uit.

De tweede winkel waar ik dingetjes gekocht heb is de bodyshop. Ik wist namelijk dat ze een hele lekkere Vanilla Chai lijn hadden voor de feestdagen en hier moest ik wat van op halen. Ik heb de Vanilla Chai Showergel gekocht, deze was maar 3,50 dus hier was ik erg blij mee. Ook heb ik ontdekt dat ik de geur van honing in producten heel lekker vind. Ze hadden bij de bodyshop verschillende doosjes met een shower creme en body butter en deze heb ik dan ook gehaald in de geur almond milk & honey. Het zijn twee mini’s en het pakketje samen kosten maar 4 euro. Deze producten zijn trouwens allemaal cruelty free!

Als laatste de winkel waar ik het meeste gekocht heb, namelijk de Lush. Lush heeft in het jaar maar een sale en dat is vanaf tweede kerstdag tot dat de producten op zijn. Ik ben vrijdag geweest, dus dit was al wat later maar de winkel was nog steeds packed in christmass spulletjes dus niet getreurd en snel naar de Lush want wie weet hebben ze nog iets!

Als eerste heb ik iets gehaald dat (jammer genoeg) niet in de sale was. Namelijk de Sleepy Bodylotion, deze naar lavendel en haver ruikende lotion beloofd een goed nachtrust en omdat ik de laatste tijd nogal slecht slaap leek het me een goed plan om dit uit te proberen! Zelf hou ik niet zo van lavendel maar deze lotion ruikt er gelukkig niet te sterk naar, dit komt volgens mij door de haverinfusie die er in zit.

De volgende producten zijn twee zeepjes. Eentje is de Hidden Mountain en deze ruikt naar lavendel (huh?) en ho hout. Zelf vind ik dit totaal niet naar lavendel ruiken maar juist heel erg naar dennenhout. Ik vind het wel een heerlijke natuurlijke geur en heb hier 200gram van opgehaald. Wat ik gaaf vind aan deze zeep is dat er een ‘berg’ in te zien is. Een gaaf gezicht vind ik dat.

Het andere zeepje is Outback Mate. Deze ruikt naar eucalyptus, citroengras en munt. Ik zelf vond deze geur heel sterk maar de vriendin met wie ik was vond hem geweldig door zijn mooie blauwe geur dus ik besloot hem toch mee te nemen. Nu ik thuis ben vind ik hem heel lekker ruiken, een beetje naar citroen-kwartaart!

De volgende producten zijn twee bathbombs! De eerste is de super schattige yellow submarine! Dit lieve kleine duikbootje ruikt naar sinaasappel, citroen en koriander. Ik vind hem lekker zomers ruiken en te schattig om niet mee te nemen. De volgende is de Metamorphosis bathbomb. Dit is een zwarte bal die heerlijk ruikt! Dit vind ik het lekkerst ruikende product van heel deze log. Hij ruikt namelijk naar zwarte peper en mirre. Ik ben erg benieuwd wat deze bathbombs in het water gaan doen! Hier komen zeker posts over online.

De laatste twee producten zijn twee bubbelbars. Deze kan je vaker gebruiken en moet je onder de kraan verkruimelen. De eerste die ik gekocht heb is de Christmas Eve bubble bar, deze is online niet meer te verkrijgen omdat die uit de kerstcollectie kwam. Deze ruikt naar ylang ylang en jasmijn. Zelf ben ik er nog niet goed over uit of ik dit nou lekker vind ruiken of niet, omdat de geur niet zo sterk is. Het laatste product is de plum snow bubble bar. Dit is een mooi donker paars half rondje met een groot wit sneeuwvlokje er op. Ik vind deze ontzettend lekker ruiken en hoop dat mijn hele bad mooi paars word hiervan! Er zit mandarijn olie in en ik vind hem heel fruitig ruiken. Wel een heel lekker geurtje!

Dit was dan al weer mijn shoplog! Wat lijkt jullie het fijnste product?

14 Replies to “Shoplog Lush, Dr martens en de Bodyshop!

  1. Oew the body shop en lush! Mooie productjes, ik duik misschien van de week nog even de overgebleven sale in bij the body shop maar eigenlijk heb ik nog veelte veel in de kast liggen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *