Met kerst doen wij veel qua cadeautjes. Wat veel mensen tijdens sinterklaas doen, doen wij met kerst.

Voor dat ik verder vertel wil ik even duidelijk maken dat ik dit doe omdat ik het leuk vind om jullie al deze nieuwe producten te laten zien. Niet omdat ik iemand jaloers wil maken of om een showoff te zijn. Deze artikelen zijn alleen bedoelt om ook jullie kennis te laten maken met al deze nieuwe producten. Ik ben heel dankbaar voor al deze cadeautjes en voor de traditie die ik met mijn familie heb tijdens de kerst.

Dat aan de kant; laten we beginnen met de spulletjes die ik gekregen heb die van de Lush en de bodyshop!

Als echte lushie was ik heel blij toen ik dit tasje onder de kerstboom zag staan. Bomvol met allemaal nieuwe lushproducten waarvan ik de meeste nog nooit geprobeerd heb. Verwacht binnenkort dan ook maar een hele hoop Lush eerste indruk posts!

Als eerste wil ik beginnen met het product waar ik het meeste exited over ben. Namelijk een lush bathbomb! Deze heb ik nog nooit gehad en ben heel erg benieuwd naar de mooie kleurtjes. Het is de Christmas Sweater bathbomb en hij ruikt heerlijk naar een combinatie van verschillende kruiden. Ik vind het heerlijk! Een lekkere gember geur gemengd met kaneel. Ook vind ik de hertjes die er op staan enorm schattig.

Het volgende product is de BIG Zeezoutshampoo. Dit is een volume shampoo met zeewier en zeezout. Ik ben heel enthousiast om dit product te proberen omdat mijn haar altijd maar saai stijl naar beneden hangt en ik graag big fluffy haar wil hebben. Daar gaat dit product mij een (enorm) handje mee helpen. Ook vind ik deze shampoo enorm lekker ruiken, ik kan de geur niet zo goed plaatsen maar hij ruikt heel erg naar verschillende citrusvruchten. Een lekkere zomerse geur zoals Lush zelf beschrijft.

Het volgende product dat ik gekregen heb sluit heel goed aan bij de volume shampoo. Je raad het natuurlijk al het is een conditioner! De vegansese haarconditioner om precies te zijn. Ook hier zit zeewier in en ik vind dat hij heel erg ruikt naar lemonpie. Deze conditioner beloofd je haar te laten glazen en niet zwaar te maken. Ik denk dat in combinatie met BIG mijn haar hier enorm van gaat worden!

Het volgende product klinkt misschien niet zo gaaf, het is namelijk zeep; maar niets is minder waar. Ik vind alleen de naam al heel leuk namelijk; Honey I Washed The Kids. Dit is een karamelkleurig zeepje dat enorm naar honing ruikt. Het beloofd de huid te verzachten en te kalmeren. Dit zeepje kan je onder de douche gebruiken maar ook gewoon als handzeep. Ik denk dat dit heel handig is om mee te nemen in het vliegtuig omdat je geen vloeistoffen mee mag nemen en zo heb je toch wat douchezeep bij de hand!

Het volgende product is iets waar ik ook heel enthousiast over ben. Dit hebben jullie nu al bij elk product gelezen maar ik ben ook echt oprecht overal heel enthousiast over! Dit product is een bodyscrub en ruikt precies naar Lord of Misrule! Hoe heerlijk is dat? Het heet The Rough With The Smooth en het is een solide scrub. Hij komt in de vorm van een soort rood legoblokje. Wat nog eens extra leuk is, is dat dit product het hele jaar door te verkrijgen is terwijl Lord of Misrule alleen tijdens Halloween in de schappen ligt.

Dan zijn we al weer bij het laatste product aangekomen, maar zeker niet het minst leuke. Dit is solide tandpasta. Ik vind dit een geweldige uitvinding, het zijn namelijk allemaal kleine pilletjes die je kan gebruiken als normale tandpasta. In deze zit houtskoolpoeder en hierdoor zullen je tanden ook nog is stralend wit gaan worden! Hier ben ik heel benieuwd naar en er komt zeker een review online of het mijn tanden echt witter gemaakt heeft!

Nou dit waren dan al weer al mijn gekregen lush producten! Ik ben er heel erg blij mee en zou zo niet kunnen zeggen welke ik het leukste vind. Jullie kunnen binnenkort een hele hoop eerste indruks verwachten!

Nu verder met de producten van de body shop! Ik heb drie heerlijk ruikende mini’s gekregen waar ik heel blij mee ben. Als ze bevallen kan ik namelijk altijd een grotere variant kopen en als ze niet bevallen dan is het niet heel erg als het in de kast blijft staan. Maar gelukkig vind ik al deze producten enorm lekker ruiken en ben ik her heel tevreden mee.

Het eerste product is een body scrub. Deze beloofd de huid zacht te maken en te verfijnen. Hij ruikt naar kokos en ik ben hier helemaal verliefd op. Kokos vind ik een van de lekkerste geuren die ik ooit geroken heb. Ik heb thuis al de coconut body mist staan en als ik deze gebruik krijg ik enorm veel complimenten dat ik lekker ruik. Ik ben hier dan ook heel blij mee. Ik ben benieuwd of ik nog langer naar kokos kan ruiken als ik de producten samen gebruik.

De volgende twee producten zijn body butters. De eerste heet Moringa, dit is een soort boom. Ik kende dit nog helemaal niet maar vind het heel lekker ruiken. Ik kan de geur alleen niet goed plaatsen, ik zou dus echt niet kunnen zeggen waar het naar ruikt. Ik vind het wel een verfrissende geur.

Het laatste product is de Vinilla chai body butter. Over deze ben ik denk ik nog wel het meest enthousiast. Deze ruikt namelijk heerlijk naar net gebakken koekjes! Ik kan hier wel de hele dag aan ruiken zo lekker vind ik het. Deze butter is een limited edition versie en is alleen tijdens kerst te verkrijgen. Ik ga deze met de sale ook zeker inslaan!

Dit waren dan al weer mijn cadeautjes! Ik ben er super blij mee en vind alles echt geweldig lekker ruiken. Welke producten lijken jou het fijnst?

Er komt nog een deel twee van deze post omdat ik het anders te lang vond duren, dus stay tuned!

43 Replies to “Wat heb ik tijdens kerst gekregen N°1

  1. Wat een mooie foto’s! Ik vind Lush ook altijd heerlijk, maar de eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik het niet vaak koop; het is toch behoorlijk aan de prijs, vind ik dan. Maar het concept is geweldig, het ruikt lekker en werkt vaak ook goed. Ik zou vooral benieuwd zijn naar die soort tandpastakorrels!

  2. Heerlijk, zo’n artikel met kadootjes! Ik moet toch echt een keer naar Lush, ben wel heel erg benieuwd! Die laatste vanilla body butter heb ik ook gekocht, ruikt heerlijk he?

  3. Wat ben je lekker verwend met al die kadootjes. Ik heb niet zoveel met spullen en als het weer kadootjestijd is roep ik altijd: ik moet het aan kunnen of het moet opgemaakt kunnen worden. Voor dat laatste hier nu genoeg inspiratie gekregen. Zitten echt leuke dingen tussen zeg!

  4. Je hebt echt heerlijke producten gekregen! Die tandpastatabletten zien er interessant uit. Hoef je dan geen tandenborstel meer te gebruiken? Gewoon kauwen en uitspugen?

  5. Yay voor de Lush <3. Ik hou echt van hun producten en je hebt er heel wat leuks van gehad. Die toothtabs zou ik nog eens willen gaan testen, ik vind het zo'n leuke en aparte uitvinding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *