Steeds vaker zag ik hem voorbij komen op social media; de StyleTone box. Dit is een kleine box met vijf full-sized make-up producten er in. Je weet van te voren niet welke producten er in zitten, steeds een leuke verassing dus! Je kan een abonnement aangaan op de site voor een, drie of zes maanden of zelfs voor een jaar. Zelf heb ik een abonnement aangeschaft voor drie maanden, waarvaan december er dus al eentje is! Het abonnement kostte mij 35 euro. Dit is dus 11,66, wat ik persoonlijk niet heel duur vind. Zeker niet omdat de (meesten) producten die er in zitten per stuk duurder zijn dan 12 euro. Ook zijn alle producten niet op dieren getest, dit is iets wat ik steeds belangrijker ga vinden dus het is fijn dat hier rekening mee gehouden wordt.

Laten we eens kijken wat er in de box van december zit!

In elke StyleTone box zit een klein boekje met alle informatie over de producten. Ook zit er deze maand een lieve kerstkaart bij. Het eerste product is van starlooks en dit is een cream eyeshadow. Ik heb een mooie zwarte gekregen met een enorme lading zilveren glitters er in. Als ik hem swatch is deze ontzettend gepigmenteerd en beloofd dus veel! Ik denk dat dit een heel mooi product is om ook bijvoorbeeld als eyeliner te gaan gebruiken.

Het volgende product heeft ook prachtige zwarte glitters, het is een nagellakje van Paese. Ik denk dan ook dat ze de kleuren op elkaar hebben afgesteld, zo matchen je nagels met je makeup!  Ik vind dit een prachtige nagellak en was nog opzoek naar een goede zwarte kleur met glitters. Ik heb hem snel even getest en hij droogt ook nog eens matte op. Dit vind ik er erg mooi uit zien en ik ga deze kleur zeker vaker gebruiken.

Het volgende product vind ik zelf heel leuk. Het is namelijk een liquide glitter brush van gliquid brushes! In het handvat zit dus glitter dat beweegt als je het gebruikt! Een beetje zoals die telefoonhoesjes met dat glitter en water (geloof ik) er in. Het is een mooie pastel kleurige brush met dikke haren die overlopen van lila naar roze. Ook is de brush echt enorm zacht. Ik denk dat ik zeker meer van deze ga kopen.

Het vierde product is een mascara van The Beauty Crop. Het is een fabulous flocking lashes mascara. In de formule van deze mascara zit argan olie en jojoba en dit is goed voor je wimpers. Ook is de mascara waterproof! Ik ben ontzettend blij met deze mascara want mijn andere mascara is helemaal op en ik was dus op zoek naar een nieuwe. Ik hoop dat die net zo goed (of beter) werkt, want hij is namelijk wel 5x zo duur als mijn dagelijkse mascara!

Het laatste product is een mooie liquide lipstick van laritzy. Het is de nudes long lasting liquid lipstick in de kleur deep orchid. Volgens het boekje past de kleur zich aan aan je huidskleur en past hij dus bij elke huid. Ik ben erg benieuwd naar de kleur omdat hij heel erg lijkt op de lipstick van too faced die ik heb. (De review daarvan nog niet gezien? Klik hier!) Maar omdat er wordt gezegd dat de kleur wat aanpast ben ik erg nieuwsgierig. De lipstick droog matte op en dit vind ik zelf erg mooi.

Eigenlijk was dat het laatste product, maar omdat het de mooiste tijd van het jaar is hebben de mensen van StyleTone een extra cadeautje er in gedaan. Namelijk; Happy socks! Als gekke sokkenliefhebber ben ik enorme fan van happy socks. Ze zitten super fijn en ze zijn enorm leuk. Met allerlei gekke patroontjes en zijn ze super vrolijk en maken je outfit net wat completer.

Dit was dan mijn eerste StyleTone box ontboxing! Wat vond jij er van? Welk van deze producten zou jij het liefst gebruiken?

39 Replies to “Styletone box december 2017

  1. Die sokken vind ik supermooi! En verder is het inderdaad niet veel geld als je kijkt naar wat erin zit! Voor mij zou het nadeel zijn dat je niet kunt kiezen en misschien niet alles gebruikt, maar er hoeft bijna maar 1 ding in te zitten wat je wel gebruikt en je bent al uit de kosten.

  2. De prijs is inderdaad wel goed, maar de producten die je nu kreeg zou ik niet echt gebruiken zelf, buiten de mascara. Voor make-up kies ik denk ik toch liever zelf bewust mijn producten uit, vooral omdat ik zelf zo naturel mogelijk probeer te gaan en je anders al snel met een hele doos ongebruikte spulletjes zit. Maar ik kan me best inbeelden dat dit voor make-up liefhebbers echt top is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *