Pflegt die Haut geschmeidig mit Madelmilch und Akazienhonig – Voedt en maakt de huid soepel met amandelmelk en acaciahoning.

Dit maskertje beloofd het herstel van een gestreste huid moeten ondersteunen. Het zou een effectief voedend effect moeten hebben en de huid onmiddellijk moeten hydrateren. Stress kan veel doen met de huid. De huid kan rood worden en jeukerig aan voelen, maar ook kunnen er pigmentvlekjes en pukkeltjes ontstaan. Zelf merk ik dat mijn huid erg snel rood word, ook na het aanbrengen van bijvoorbeeld een masker. Daarom leek dit mij een ideaal masker.

Eerst reinig ik mijn gezicht met heet water, hier gaan je poriën goed van open staan en zo kan het masker extra goed zijn werk doen. Dan dep ik mijn gezicht droog met een schonen handdoek en breng het masker daarna aan met een foundation kwast van max factor. Wat ik meteen merk is dat het masker lekker naar honing ruikt, wat eigenlijk wel te verwachten is met een Melk en Honing maskertje, maar ik vind het enorm lekker ruiken. Het masker heeft een witte kleur en in verloop van tijd merk je dat het goed begint in te trekken.

Ik laat het maskertje er 15 minuten opzitten voor dat ik het met een gezichtsdoekje er vanaf haal. Ik vind dit altijd een heel onhandige methode. Ik moet veel doekjes gebruiken voor dat het er echt van af is en vind dat dit voor mij niet goed werkt. Maar ondanks dat heeft dit masker zijn werk wel goed gedaan. Mijn huid was niet rood na het er afhalen en voelt zijde zacht aan! Ik vind dit een heel fijn maskertje en ga er zeker meer van kopen. Het is alleen te halen bij de DM, maar het kan ook online besteld worden. De maskerstje kosten maar 40 cent dus het is zeker lekker budget proof!

Wat denk jij van dit lekker ruikende masker?

14 Replies to “Milch & Honig Maske – Balea Masker

  1. Ik kan je aanraden om een klein handdoekje (gastendoekje of washand) nat te maken met warm water en dan het er af te halen, gaat veel fijner dan met al die doekjes waardoor je toch onbedoeld hard boent.

  2. Misschien neem ik hem volgend dm tripje wel mee. Ik zou voor het verwijderen gewoon een washand gebruiken met lauw water of mijn action makeup remover doekje die ik ook alleen met water hoef te gebruiken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *