Afgelopen weekend was het dan zo ver; mijn pakketje van fotofabriek was eindelijk binnen! Kort geleden ben ik een kleine samenwerking met hun aangegaan. Fotofabriek is een site waar je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten kan maken. Bijvoorbeeld fotoboeken, maar ook persoonlijke agenda’s en wanddecoraties! Zelf mocht ik een foto op canvas mogen testen van het formaat 20×30/30×20 en het is na lang twijfelen deze mooie foto geworden!

De foto is genomen tijdens mijn eerste Metallica concert. Een herinnering die mij altijd bij zou blijven, en nu al helemaal met dit mooie canvas. Op fotofabriek.nl is het heel makkelijk om een foto op canvas te maken. Er zijn allerlei verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld meerdere foto’s op een canvas laten afdrukken, deze bewerken en hier later ook nog tekst en clipart aan toevoegen. Zelf vond ik dit wat te druk worden aangezien mijn foto zelf al veel elementen bevat, maar ik heb hier zeker wel even mee lopen spelen.

Zeker nu valentijn er weer aankomt is het leuk om een persoonlijk cadeau te kopen, een foto op canvas is dan natuurlijk heel leuk. Maar zelf zou ik het bijvoorbeeld ook heel leuk vinden om een mooie kalender te ontwerpen. Bij elke maand kan een verschillende foto geplaatst worden met een leuke herinnering. Maar zo zijn er nog veel meer leuke dingen te vinden op fotofabriek.

Het pakketje was binnen twee dagen na verzenden al in huis en ik heb dus niet lang moeten wachten op mijn mooie foto. Ook word het stevig afgeleverd en niet beschadigt aangekomen. De foto is erg scherp afgedrukt en ik ben er dan ook erg blij mee. Online wordt ook aangegeven wanneer jou foto te onscherp is, dit vind ik een fijne functie want anders kom je hier te laat achter.

Wat vind jij van dit foto op canvas? Heb je wel is vaker iets op fotofabriek besteld?

 

 

Dit artikel is geschreven aan de hand van een samenwerking.

One Reply to “Foto op canvas – Fotofabriek.nl Review”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *